OPPO Pad, tanıtımdan önce görüntülendi!

OPPO Pad, tanıtımdan önce görüntülendi!
Geçtiğimiz haftalarda teknik özellikleri ve Geekbench skoru sızdırılan OPPO Pad modelinin fotoğrafları ortaya çıktı.

OPPO Pad modelinin fotoğrafları ortaya çıktı

ShiftDelete - Tablet pazarına giriş yapmak için hazırlıklarına devam eden OPPO, yakında yeni cihazını tanıtacak. OPPO Pad, tanıtımdan önce kanlı canlı görüntülendi.

Tablet pazarında rekabeti artırmak isteyen Çinli üreticiler, yeni modellerini kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda teknik özellikleri sızdırılan tablet, görüntüleri ile gündeme geldi. Cihaz, Geekbench testinin tekli çekirdek performansında 4.582, çoklu çekirdek performansında ise 12.259 puan almayı başardı. 

OPPO Pad modelinin fotoğrafları ortaya çıktı

Yeni modelin gücünü Snapdragon 870 işlemciden alacağı kesinleşti. Qualcomm tarafından üretilen işlemci, 7nm teknolojisi ile üretiliyor. 8 çekirdekli olan işlemcide 1 adet 3.2GHz ARM Cortex-A77 (Kryo 585), 3 adet 2.4GHz ARM Cortex-A77 (Kryo 585) ve 4 adet 1.8GHz ARM Cortex-A55 çekirdek yer alıyor. Grafik arabirimi olarak Adreno 650 bulunuyor.

Cihazın 11 inç LCD panel ile tanıtılacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip olan ekran, 120Hz tazeleme hızı sunacak. Ayrıca ekranın Gorilla Glass Victus ile korunacağı belirtiliyor.

OPPO Pad modelinde 6 GB RAM kullanılacak. Android cihazlarda sıkça karşılaştığımız sanal RAM teknolojisi OPPO’nun geliştirdiği tablet modelinde de yer alacak. Kullanıcılara 2 GB sanal RAM sunulacak. Bununla birlikte sadece 256 GB depolama sunulacak.

Cihaz ile ilgili bazı bilgiler, 3C veri tabanında listelenmişti. Listelenen bilgilere göre, cihazda 33W hızlı şarj desteğine sahip 8.080 mAh batarya mevcut. Cihazın Android 11 tabanlı ColorOS 12 arayüzü ile geleceği biliniyor.