Tarık Çamdal kaza mı geçirdi? Yoğun bakımda mı

Tarık Çamdal kaza mı geçirdi? Yoğun bakımda mı
Galatasaray'ın oyuncularından Tarık Çamdal ile ilgili trafik kazası geçirdiğine yönelik iddialar ortalıkta dolanmaya başladı. Tarık Çamdal, trafik kazası mı geçirdi? Tarık Çamdal'ın ailesinin sağlık durumu nasıl? Tarık Çamdal kimdir? Detaylar haberimizde

Galatasaray 'ın kadrosunda yer alan futbolculardan Tarık Çamdal ile ilgili trafik kazası iddiası ortaya atıldı. Tarık Çamdal, trafik kazası geçirdi mi? Tarık Çamdal ve ailesinin içinde bulunduğu araba kaza mı yaptı. Tarık Çamdal trafik kazası geçirdi iddiası doğru mu? Tarık Çamdal'ın trafik kazası geçirdiği iddiaları gündeme geldi.

TARIK ÇAMDAL KAZA MI GEÇİRDİ? KARISI YOĞUN BAKIMDA MI?

Tarık Çamdal konuyla ilgili, "Gece saatlerinde sosyal medyadan yayılan ve içi boş dedikodularla büyüyen haberlerin doğru olmadığının bilinmesini isterim. Çok şükür, eşim de kızım da sağlıklı. Sezon başından yaşanan bu süreçle ilgili kimseye saygısızlık yapmamak ve zarar vermemmek adına tek bir açıklamada dahi yapmamış olmama rağmen, bu tür vicdansız iddiaların ortaya atılmasını hayretle ve öfkeyle karşılıyorum. Beni gözyaşlarıyla arayan Almanya'dan, İsveç'ten ve Türkiye'den aileme ulaşmaya çalışan tüm yakınlarımıza böylesi zor bir tecrübeyi yaşatanları Allah'a havale ediyor, kendilerinin dünyadaki en kutsal kurum olan "aile" ile alakalı bu tür dedikoduların ortaya atılmasının doğuracağı sonuçları düşünerek hareket etmelerini diliyorum. " şeklinde açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

TARIK ÇAMDAL KİMDİR?

Tarık Çamdal, Galatasaray  ne zaman transfer oldu. 2014 yılında 4 milyon 750 bin euro karşılığında Eskişehirspor Kulübünden transfer edilen Çamdal, kendisini sarı kırmızılılara bağlayan 5 yıllık anlaşmaya imza atmıştı. 
26 yaşındaki oyuncu, sarı kırmızılı forma ile toplamda 14'ü Türkiye Kupası olmak üzere 39 kez sahaya çıktı. Çamdal, bu maçlarda asist ya da gol üretemedi. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'a kiralanan Tarık Çamdal, kırmızı siyaylı kulüple 28 maça çıkarken 2 asist yaptı.Tarık Çamdal geçen senden itibaren  kadro dışı kalmıştı.