Tarkan'dan İBB açıklaması

Tarkan'dan İBB açıklaması
Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki imar dosyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hakkında yapılan ithamlara üzüldüğünü belirten Tarkan, arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentisinin olmadığını kaydetti.

Ünlü sanatçı Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmar konusuna 13 yılı aşkın süredir her vatandaş gibi başvurularını yaptığını dile getiren Tarkan, mağduriyetinin "Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.


Tarkan'ın açıklaması şu şekilde:

"Son günlerde gerek yazılı basında gerek sosyal medyada hakkımda yapılan haksız ithamlar beni son derece üzmüştür. Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentim ya da ayrıcalık istemim olmamıştır, olmaz da.

Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir.

Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum.

Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır."