Tarkan'dan kadına şiddete çok sert tepki

Tarkan'dan kadına şiddete çok sert tepki
Şarkıcı Tarkan, Adana'da İran uyruklu mimar Galavizh Ayoubi Amirabad'ın eşi tarafından darp edildiği anları paylaşarak tepki gösterdi. Amirabad'ın eşinin “Seni öldürsem de ceza yemem. Yiyeceğim ceza 3 ay 5 ay” sözlerini paylaşımına ekleyen Tarkan, "Durumumuz maalesef budur" dedi.

Adana''da İran uyruklu mimar Galavizh Ayoubi Amirabad (32), 5 yıllık evli olduğu bir çocuğunun babası olan eşi Zülküf Coşkun (36) tarafından defalarca tekmelenerek şiddete uğradı. Amirabad''ın ilk evliliğinden olan kızının çekerek sosyal medyada yayınladığı görüntülerde eşine tokat ve tekme darbeleriyle saldırıp, saçından yerde sürükleyen Coşkun''un, "Seni öldürsem de ben ceza yemem. Haberin olsun. Alacağım ceza en fazla 3-5 ay. Her şeyi göze alıyorum" sözleri tepki topladı. Konu ile ilgili polisin başlattığı soruşturmada gözaltına alınan saldırgan eş Coşkun, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olaya bir tepki de şarkıcı Tarkan''dan geldi. Olaya ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Tarkan, "Durumumuz maalesef budur. Her gün kadınlarımız öldürülürken, şiddet görürken hala gerekli hukuksal önlemleri almayan yetkililer bu videoyu defalarca izlemeli ve neden oldukları bu sonuçtan, bu canavarın rahatlığından dolayı utanmalılar." dedi. 

İlgili Haberler