Giray’a Fransız terbiyesizliği

Giray’a Fransız terbiyesizliği
Giray’a Fransız terbiyesizliği

Trabzonsporlu milli futbolcu, tatil için gittiği Fransa’da zor anlar yaşadı. Kontrol noktasında 1 saat bekletildiğini beli

Trabzonsporlu milli futbolcu, tatil için gittiği Fransa’da zor anlar yaşadı. Kontrol noktasında 1 saat bekletildiğini belirten Giray Kaçar, “Türk pasaportunu fırlattılar ve 100 kişi içinden sadece beni aradılar” dedi.

Haber: Murat Taşkın
Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Fransa’da sorun yaşadığını açıkladı. Milli savunma oyuncusu, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, pasaport kontrolünde bekletildiğini ve Türk olduğu için sadece kendisinde arama yapılmaya çalışıldığını belirterek, “Bir daha Fransa’ya kesinlikle gelmeyeceğim. Türk pasaportumu fırlattılar ve 100 kişiden sadece beni aradılar. Bunlar Türk olduğum için yapıldı ve ailem olmasaydı şu an galiba içerdeydim” dedi.
Ailesinin kendisini kötü bir olay yaşanmaması için engellediğini anlatan Giray, sosyal paylaşım sitesinde şu açıklamayı yaptı: “Arkadaşlar, ailem beni zor tuttu, yoksa bayağı sıkıntı olacaktı, bayağı bir ırkçılık yapıldı. Ancak içim rahat çünkü gereken ne varsa söyledim ve uyguladım. Bunu yaşıyorum, çünkü bizim ülkemize rahat rahat giriyorlar. Ben de bunu kaldıramıyorum. 1 saat beklediğim kontrol sırasında pasaport fırlatıyorlar. Arkamıza polis takıp çantamızı arıyorlar. Bu muameleyi 100 kişi içerisinden sadece bize uyguluyorlar.”