Tavuğun içinden canlı olarak çıktı! Genç kadın kıvrana kıvrana hastaneye koştu

Tavuğun içinden canlı olarak çıktı! Genç kadın kıvrana kıvrana hastaneye koştu
İngiltere’de ünlü bir fast food zincirinden tavuk sipariş eden kadının tavuğunun içinden çıkan bakteri, genç kadını hasta etti. Tedaviye alınan kadının şiddetli karın ağrısı olduğu öğrenildi.

The Sun’da yer alan habere göre İngiltere’deki ünlü fast food zincirinden tavuk siparişi veren kadın, tavuğu yedikten sonra zor anlar yaşadı.

Yediği tavuğun içinde kırmızı renkteki bir parça gören 23 yaşındaki Lily Denton, fotoğraf çekti. Tavuğu yedikten sonra aşırı derecede mide ağrısı ve kusma şikayetleri başladı. İlk önce normal zehirlenme yaşadığını düşünen Lily bir süre sonra ishal oldu. Beli tutulup hareket edemeyince arkadaşına haber veren genç kız, hastaneye kaldırıldı.

kadin-017.jpg

ÇUBUK ŞEKLİNDE

Hastanede kendisine verilen antibiyotik ve morfinlerle kendine gelen genç kızın, ilk aşamada şikayetlerinin kesin sebebi bulanamadı. Araştırma sonucunda Lily'nin zehirlenmesine tavuğun içerisinden çıkan çubuk şeklindeki kampilobakter isimli bakterinin sebep olduğu ortaya çıktı. Lily, yaşadığı durumu "Öleceğimi hissettim" sözleriyle özetledi.

yatarken.jpg

Öte yandan konu ile ilgili açıklama yapan fast food zinciri, yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, genç kızdan özür diledi. Genç kızın paylaşmış olduğu fotoğrafı incelediklerini söyleyen firma, tavuğun içinde bulunan kırmızı maddenin, tavuk göğsünde bulunan kan damarı parçası olduğunu açıkladı.

yavuk.jpg