Temel Karamollaoğlu: "AKP'liler betonun da asfaltın da yenmediğini anlayacaklar"

Temel Karamollaoğlu: "AKP'liler betonun da asfaltın da yenmediğini anlayacaklar"
Haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidara tepki gösterirken "Bir gün gelecek beyaz adam yani bizim buradaki AK Partililer, betonun da asfaltın da yenmediğini anlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu, "Üniversiteler iç çekişme vesilesi yapılmamalı kanaatindeyiz. Bir sürü devlet üniversitesi var. Her ilçeye bir neredeyse üniversite kurmak üzere yola çıkmış bir iktidar var. Üniversitenin mantığını anlayamamış bir iktidar var" ifadelerini kullandı.

"Üniversitenin adetinin artması Türkiye’de insan vasfının arttırılması manasına gelmez" diyen Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"İlmin artması manasına gelmez. Teknolojiye destek verilmesi manasına gelmez. Sadece ve sadece her ilde o üniversiteleri yapmak için inşaatlar yapılıyor. Bu hükümetin anladığı bir iş var, inşaatlarda her zaman rant var ve inşaatlardan bu hükümet para kazanıyor. Nasıl kazanıyor bilmem. Bundan dolayı da bir yerde beton, demir, asfalt varsa, balıklamasına atlıyorlar."

"BETONUN DA ASFALTIN DA YENMEDİĞİNİ ANLAYACAKLAR"

"Ama Kızılderililerin lafını da gündeme getirerek geçmişte söylemiştim ‘Bir gün gelecek beyaz adam yani bizim buradaki AK Partililer, betonun da asfaltın da yenmediğini anlayacaklar’. Ama iş işten geçmiş olursa vay geldi halimize. Onun için Şehir Üniversitesi ile uğraşacaklarına, ben burada kimsenin tarafında değilim, efendim şu kadar para iç edilmiş, arsa tahsis edilmiş, ya bu kimin cebine girmiş? Ya bir insanın mı? Yoo…Belli bir süre içinde birtakım binalar inşa edilmek üzere borç almışlar. Tamam. Krediler de almışlar, niye şimdi bankalar birde bire verilen bu borcu hemen tahsis etmek istiyorlar? Çünkü yönetimi değiştirmek istiyorlar."