'Dünya tarihinde böyle bir diktatör var mı'

'Dünya tarihinde böyle bir diktatör var mı'
'Dünya tarihinde böyle bir diktatör var mı'

Erdoğan, Kazlıçeşme’yi değil ama “twitter’ı fena salladı... Sanatçılar, gazeteciler ve parkları, bahçeleri, me

Erdoğan, Kazlıçeşme’yi değil ama “twitter’ı fena salladı... Sanatçılar, gazeteciler ve
parkları, bahçeleri, meydanları yani ” meselelerini konuşma, haykırma “alanları ellerinden alınan gençler” ana akım’ın allayıp pulladığı konuşmayı bakın nasıl yorumladı:


- Sunay Özgür: Erdoğan’ın “Bana diktatör diyorlar... olabilir mi? Böyle bir diktatör dünya tarihinde var mı?” sorusuna kalabalık “yok” yanıtını verdi.
- barbaros altug: Ve günün doğru sözü: Dünyanın hiç bir yerinde böyle başbakan göremezler dedi. Zaten dünya bunun şaşkınlığı içinde; böyle başbakan olur mu diye?
- Baattin: “Aslında 23 nisanda koltuğa oturan öğrenciye söylediği o cümle her
şeyi anlatıyor; Artık sen
Başbakan’sın, asarsın da kesersin de...
- Gizeem: Ya sen halaa kendine başbakan mı diyosun :)
- kader tunç: Dünyada böyle başbakan göremezsiniz derken haklıydı adam !!!
- Sercan Gülışık: 6 milyar yıllık evren tarihinde kaç senedir yaşıyorum oda senin başbakan olduğun ülkeye tarihe denk geldi şansıma!..
- ???: Burası Twitter Bel. Yayın Bürosu: TC Ait 1 Adet Başbakan ve #Cumhurbaşkanı Kayıp Görenlerin insaniyet namına görmemezlikten gelmeleri rica olunr
- SAK: Başbakan’ın görev süresi sona erdiğinde hepinize ice tea şeftali ısmarlıycam söz.
- hakan demir: Hakkını yemeyelim, başbakan Kazlıçeşme’de olmayan herkesi eşitlik prensiplerine uygun olarak tehdit etti. Hiç ayrımcılık yapmadı.
- SAVAŞ ÇOLAK: 35 tane kanal mitingi canlı veriyor, Tayyip Erdoğan hâlâ satılmış medya diyor. Adam Flash Tv’ye kafayı takmış.
- Özgür Mumcu: Acaba hepimiz Erdoğan’ı yemeyiz yazsak, ikna olup saldırmayı bırakırlar mı? #erdoganiyemeyiz
- müzmin muhalif: bazıları da kıl dönmesi
- Yılmaz Çapuling: Başbakan: “Egzoz kokusu artık teneffüs etmicez”  Doğru her sokak biber gazı kokuyor artık..
- Chapul Bedri Baykam: Erdoğan mitingde ilk defa beni ikna eden bir cümle kullandı: “DÜNYADA BÖYLE BİR BAŞBAKAN GÖREMEZSİNİZ!” (!)
- Lerzan Altan: Dünyada böyle bir başbakan göremezler demiş! Doğru, son görülenlerin akibeti ne oldu tarihe bi bakmak yeterli!..
- Sinan Yaman: Tam başbakan olacak
çocuk :) Ne olduğu belli değil :)
- Özge Çağlar: Allah dusmanimin basina vermesin durumu  “@OzlemHabiboglu: bence adam doğru söylüyor, “dünyada böyle başbakan bulamayız” .. bir eşi daha yok!
- Tolgahan Demirtaş: Siyaset dünyasından yine bir üzücü haber daha, başbakan dün gece evinde canlı olarak bulundu
- Emrah Karacaoğlu: Evet, dünyanın geri kalanı o kadar şanssız ki böyle başbakan göremiyorlar
- Cenk Sidar: Türkiye‘nin kaderi Prompter‘cı teknisyenin elinde ya RTE‘yi sustursun ya da barış kardeşlik mesajlarıyla kucaklayıcı cümleler yazsın.
- Effie Doghan: Emine E. lisedeyken; #sen önce git başbakan ol, sonra bize mal mülk kazandır, sonra da kafir devleti yık. RTE : van
minut
- elvant.: Tayyip’in bütün miting boyunca söylediği tek doğru söz “Böyle başbakan bulamazsınız” olmuş. Doğru. Ne yazık ki çok şanssız bir ülkeyiz.
- İstiklal Akarsu: İşte final: -Mitinge neden geldiniz? -Tayyip Erdoğan evliyadır ondan geldim, anam babam ona kurban olsun!
- TC-sln: Başbakan kıl videosuna yorum getirdi ve ‘benim böyle bir kılım yok’ dedi ...
- cfglN: Sonra dağdaki çobanın oyuyla benimki bir mi diyince kötü oluyosun...  kadın g.. kılı ama oy kullanıyo
- Nihat Doğan: Bi Ak partili olarak kazlıceşme mitingine gidemediğim için Soruyorum, bunun Dinen kazası var mıdır yoksa Umre yapıp tövbe mi etmem lazım :)))
- SUKAS Merve: Rüyamda yine Drogba’yı görüyordum. :))) Hiç uyanmasaydım keşke.. :) #çareDrogba
- Bejan Matur: başbakan bundan sonra bir ülkenin değil, bir grubun lideridir. bunun geri dönüşü olmadığını hep beraber göreceğiz.
- aethewulf: “Ordu göreve” pankartları da asılacak mı sayın Erdoğan?
- asli aydintasbas: Evet başbakan beni mahçup etti... Yumuşak üslup falan kalmadı. Okul müdürlerine kdr indi olay
- İlhan Taşçı: Penguenlerin ricası baba bizi bu işlere bulaştırmayın sizin yolunuz bizden de uzun
- Emre Uslu: Erdogan: “Terörist Başı ile Türk bayrağını nasıl yan yana getirdiniz? Vekilleriniz bunlarla yuruyor.” Sanırsın İMRALI seferini CHP yaptı :))
- Kanat Atkaya: metin yazarının başına orta atlas düşmüş bence
- Barış Terkoğlu: “Bana diktatör diyorlar. Böyle bir diktatör olabilir mi? Böyle bir diktatör dünya tarihinde var mı?” diye soran Erdoğanın “yok” yanıtı alması:)
- taksim geziparki: “Kazlıçeşme’ye gelmek farzdır” diyenler 500 yıl öncesinin Avrupa’sında cennetten arsa satanlardan çok da farklı değiller aslında.
- sermiyan midyat: Cumhurbaşkanım, Köşk nasıl, afiyettesiniz inşallah? Biz napalım, ölüyoruz, yaralanıyoruz filan. Niye mi? Park ve özgürlük istedik.

 

+++


Başrolde yine aynı muhabir
O nerede, “provokasyon” orada; Yeni Akit’in “linç hikayesi”nin “kahramanı” tanıdık çıktı.

Yeni Akit’te logonun hemen yanındaki “Çapulculardan muhabirimize linç girişimi” başlığını gördüğümüzde çok “tanıdık” geldi.

Bayram Bulut imzalı habere göre, “Gezi Parkı’nda olay çıkaran provokatörler, muhabirimiz Mehmet Özmen’i linç etmek istedi. Polisin müdahalesinin ardından Divan Oteli’ne kaçan ve polise direnen gruplar, otele giren muhabirimizin çalışmalarından rahatsız oldu. Provokatörler, Mehmet Özmen’in çekim yaptığı fotoğraf makinesi ve telefonunu almak istedi. Provokatörler, Özmen’in etrafını sardı ve kaba kuvvet kullanmak istedi.”
Bu “dil” de pek aşina değil mi?
Nereden, nereden...
Hıh tamam;
İstanbul Barosu’nun Olağanüstü Genel Kurulu’nda, Divan Başkanı Köksal Bayraktar gazetecilerin kürsüden inmesi çağrısına uymayan, mikrofonu ele geçirip konuşma yapmak isteyen de aynı zat değil miydi?
Ta kendisi;
Mehmet Özmen!
Bütün ikazlara rağmen sahnede kalmakta ısrar edince, salonda bulunan avukatların protestolarına neden olmuştu.
Dışarı çıkarılırken “kalp rahatsızlığım var” deyip fenalaşan Özmen, bazı avukatların “Provakatör, numara yapıyor” dediğini duyunca kendine gelivermiş ve yatırıldığı sedyeden “Esas provakatör sizsiniz” diye bağırmaya başlamıştı. İstanbul’un bütün “provokatörlerinin” Mehmet Özmen’i buluyor olması size de biraz garip gelmedi mi!