Ali Koç: Bizden alıp Messi'ye verdiler

Ali Koç: Bizden alıp Messi'ye verdiler
Beşiktaş Kulübü'nde yılın ilk divan kurulu toplantısı yapıldı.

5 Mart cumartesi günü Vodafone Park''ta düzenlenen toplantıda, siyah-beyazlıların divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk konuştu.

Yamantürk açıkladı: Ali Koç söyledi...

Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasında soğuk rüzgarlar eserken Yamantürk''ten konuyla ilgili flaş açıklama geldi.

''Bizden kesti, Messi''ye verdi''

Yamantürk, üç büyüklerin divan başkanları yaptıkları son toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç''un da uğradığını belirterek, "Ali Bey söyledi. Dedi ki ''BeIN Sports, bizden kestiği parayı Paris Saint-Germain (PSG) Lionel Messi''yi alması için harcadı" dedi.

3 yıllık maliyeti 110 milyon Euro

PSG''nin 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı Messi, Fransız devinden 110 milyon Euro (1 milyar 705 milyon 681 bin TL) kazanacak.

PSG, dünya yıldızına 110 milyon Euro net maaş dışında bonus ödemeleri yapacak.

Neymar''a servet ödediler

Transfer Markt verilerine göre takım maliyeti 999 milyon Euro olan PSG, 2017-2018 sezonu yaz transfer döneminde sansasyonel bir işe imza atmış ve 222 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona''dan Brezilyalı yıldız Neymar''ı kadrosuna kattı.

147 gole katkı

30 yaşındaki yıldız PSG''de 133 maçta 91 gol, 56 asist yaptı ve 147 gole katkı sağladı.

Digitürk, TFF''ye rest çekmişti

Süper Lig yayın haklarının mevcut yayıncısı beIN Sports''u bünyesinde bulunduran Digiturk, yeni yayın ihalesine dair bir açıklama yapmış ve kurumun yayın ihalesine en yüksek teklifleri verdiği vurgulanırken, kazanamaması halinde bunun şirketin uzun vadeli planlarını etkilemeyeceğine dikkat çekildi.