TFF localara yüzde 50 kapasiteyle seyirci alınacağını duyurmuştu. Peki hangi takımın kaç locası var

TFF localara yüzde 50 kapasiteyle seyirci alınacağını duyurmuştu. Peki hangi takımın kaç locası var
Yeni tip korona virüs nedeniyle finansal zorluk yaşayan kulüpler, maçlara seyirci alınması yönünde TFF'ye başvurmuştu. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınacağını açıkladı. Peki dört büyükler arasında hangi takım, kaç locaya sahip?

TFF yaptığı açıklama ile lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi ile seyirci alınacağını duyurdu.

17 EKİM'DE BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar vermiştir. Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Uygulamanın detayları ayrıca ilan edilecektir." denildi.

Söz konusu bu kararın ,17 Ekim itibarıyla uygulanacağı belirtildi. 

EN ÇOK SEYİRCİ GALATASARAY'DA OLACAK

Bu kararın ardından hangi takımın stadında kaç loca var sorusu merak konusu oldu. Dört büyüklerde, en fazla seyirciye 198 loca ile Galatasaray sahip olacak. İkinci sırada 147 locası ile Beşiktaş var. 122 locası olan Trabzonspor üçüncü sırada yar alırken, son sırada 64 locası bulunan Fenerbahçe var.

Galatasaray: 198 adet

Beşiktaş: 147 adet

Trabzonspor: 122 adet

Fenerbahçe: 64 adet