Kural aynı kaldı. Fenerbahçe'de şu an 18 yabancı var

Kural aynı kaldı. Fenerbahçe'de şu an 18 yabancı var
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'de 8+3 yabancı kuralında karar kılması sonrası, takımlar kadrolarına 14 yabancı oyuncu bulundurabilecek. Peki Fenerbahçe için durum nasıl olacak?

Yeni sezon öncesi kadrosunu şimdiye dek iki yabancı futbolcu ile takviye eden Fenerbahçe, gelecek dönemde elindeki isimleri de çıkarmak adına çalışmalar yapacak.

Şu anda Fenerbahçe''nin kadrosunda 18 yabancı oyuncu bulunuyor. Peki bu isimlerden kimlerle yola devam edilecek?

İKİ STOPERE TEKLİFLER VAR
Mevcut şartlarda; Bruma ve Lincoln Henrique yeni geldiği için kadrodaki yerleri doğal olarak sabit... Bu isimler haricinde Kim Min Jae ile Atilla Szalai''ye gelen teklifler olduğu biliniyor. Ayrıca forvet hattındaki Samatta da takasla gönderilmeye çalışılıyor.

Miguel Crespo, Enner Valencia, Dimitris Pelkas ve Mergim Berisha''nın kalması ise yüksek ihtimal gibi gözüküyor.

Fenerbahçe''de bu isimler haricinde kadroda bulunan lejyonerler ise şöyle; Miha Zajc, Marcel Tisserand, Diego Rossi, Osayi-Samuel, Filip Novak, Luiz Gustavo, Steve Caulker, Maurice Lemos, Max Meyer...

Yönetimin yakın dönemde bu oyunculardan bazıları ve menajerlerine kendilerine kulüp bulmaları konusunda talimat verdiği, Jorge Jesus''un planları arasında yer almayacak isimlere de yine bu tarz bir bildirimde bulunacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler