Thor'un yıldızından hayranlarına kötü haber

Thor'un yıldızından hayranlarına kötü haber
Gişede büyük başarı elde eden Thor serisinin yıldızı Isaac Kappy, hayranlarını yasa boğdu. 42 yaşındaki oyuncu, arkasında veda mektubu bırakarak intihar etti.

Sinemaseverlerin beğeniyle izlediği Thor, Klown, Massacre, Fanboys ve  Not Forgotten gibi yapımlarda izleyici karşısına çıkan 42 yaşındaki oyuncu Isaac Kappy, hayata veda etti. Trajik şekilde hayatına son veren Kappy, sosyal medya hesabından paylaştığı mektupta, "Hayatım boyunca gayet kötü bir insan oldum. İnsanları para için kullandım." gibi ifadeler kullandı.

Instagram hesabından bir veda mektubu paylaşan Kappy, karakteri hakkında aslında yıllar önce yapması gereken bazı çıkarımlar yaptığını yazdı. Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “İyi bir insan olduğuma inanırdım ama aslında değilim. Aslında hayatım boyunca gayet kötü bir insan oldum. İnsanları para için kullandım, birçok kişiye ve insanların güvenine ihanet ettim. Alkol, uyuşturucu ve sigara kullanarak vücuduma ihanet ettim. Beni seven insanlardan faydalandım. Kumara para harcadım. O kadar çok harcadım ki geleceğimi heba ettim. Artık hayatta kaybedecek hiçbir şeyim yok.”

kappy-005.jpg