Time Dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i "Yılın Kişisi" seçti

Time Dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i "Yılın Kişisi" seçti
Amerika Birleşik Devletleri'nde haftalık olarak yayın yapan "Time" dergisinin geleneksel "Yılın Kişisi" anketinin sonucu belli oldu. Sonuçlara göre, ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris "Yılın Kişisi" seçildi.

Time Dergisi 'Yılın Kişisi'ni seçti

AA'da yer alan habere göre, ABD'de yayın yapan Time dergisi, geleneksel "Yılın Kişisi" anketinde, bu yıl ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris'i seçti.

untitled-1-025.jpg

SEÇİLME NEDENİ BELLİ OLDU

Derginin Baş Editörü Edward Felsenthal, Biden ve Harris'in "toplumda empati güçlerinin bölücü öfkeden daha güçlü olduğunu göstererek, yas içindeki bir dünya için iyileşme vizyonunu paylaşarak Amerikan tarihinin seyrini değiştirdiği için bu onuru kazandığını" bildirdi.

bvkjjp-0e0-nwlocpmvgza.jpg

DİGER KAZANANLAR DA AÇIKLANDI

Time, Güney Koreli pop müzik grubu BTS'yi "Yılın Sanatçısı", Los Angeles Lakers'da forma giyen basketbolcu Lebron James'i de "Yılın Sporcusu" seçti. 

ADAYLAR DA TRUMP VE FAUCI DE VARDI

Bu yılın adayları arasında seçimi kaybeden Başkan Donald Trump, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanları, Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci ve ırkçılık karşıtı hareket yer alıyordu.