Tokat'ta yolcu otobüslerine 'kar' engeli

Tokat'ta yolcu otobüslerine 'kar' engeli
Tokat'ı çevre illere bağlayan kara yollarında etkili olan kar ve tipi nedeniyle otobüs seferleri durduruldu. Yaklaşık 200 kişi, öğrenci yurtlarında misafir edilmeye başlandı.

200 kişi yurtlarda misafir ediliyor…

DHA’nın haberine göre, kentte dün geceden itibaren başlayan kar yağışı, kuvvetli rüzgarın da etkisiyle tipiye dönüştü. Tokat''ı, Sivas, Ordu, Erzincan ve Amasya''ya bağlayan kara yollarında kar yağışı ve tipi nedeniyle otobüs seferleri durduruldu. Tokat Otogarı''nda bekletilen yolcular, öğrenci yurtlarında misafir edilmeye başlandı.

TOKAT-ERZİNCAN YOLU AĞIR TONAJLI ARAÇLARA KAPATILDI

Tokat''ın Erbaa ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Trafik ekipleri ağır tonajlı TIR ve benzeri araçların geçişine izin vermedi. Araçlar Tokat-Erzincan yönündeki bir akaryakıt istasyonunda bekletiliyor. Karayolları ekipleri sabah saatlerinden itibaren D-100 kara yolunun trafiğe açık kalması için çalışma yapıyor. Bölgede kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. İstanbul’dan Erzurum’a giden TIR şoförü Mehmet Emre İnce “Düzce’den buraya kadar geceden beri kar yağıyor. Bu şekilde kaldığımız bir yer olmamıştı. Burada daha yoğun yağıyor. Bekliyoruz” dedi.