Torrent'ten ilginç açıklama

Torrent'ten ilginç açıklama
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Adana Demirspor maçından sonra açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Adana Demirspor maçından sonra ilginç bir açıklama yaptı.

Torrent, şunları söyledi:

"Oynamak istediğimiz şekilde oynamayı başardık. Ama rakip ilk geldiği pozisyonda gol attı. Biz ise birçok fırsat yakaladık ilk yarıda. Dolayısıyla bazen istediğiniz gibi oluyor, bazen olmuyor. Ceza sahasından ceza sahasına nasıl oynanacağını hoca planlar." 

"Bizim de planımız onun üzerineydi. İlk yarıda birçok fırsat yakaladık ama onlar bir seferde gol attılar. Devre arasına 1-1 ile girdik. Galatasaray''da bu sene çektiğimiz en büyük sorun buydu. Çok fazla fırsat yakalasak bile çok fazla gol atamıyorduk. Bunu geliştirmemiz gerekiyor."

Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Domenec Torrent, "Fatih Terim''e az değil, çok saygı duyuyorum. Burada birçok başarı elde etti. Kim gelirse gelsin, takımın başındaki isme yardımcı olmanız lazım. Tarihte başarılara imza atmış insanlar her zaman müteşekkir olmak lazım ama her geleni yakmaya gerek yok. Daha gelmeden, geldiğim günlerde, bazı gazetecilerin beni neden eleştirmeye başladıkları tahmin edebiliyorum. Daha bizim kim olduğumu bilmeden eleştirdiler.

Kulübün ismine ve tarihine saygı duymak lazım ama her gelen insanı böyle yakmak doğru değil. Dürüst olan, cesur olan burada neler olduğunu biliyor. Neden böyle oluyor, neden gelen teknik adam yakılıyor, bunu herkes biliyor. İnsanlar ''Kulüp bana ait diyerek'' hata yapıyor. Kulüpler taraftarındır. Burada neler olduğunu çok net biliyoruz" dedi.

Başkan Burak Elmas''a müteşekkir olduğunu söyleyen Torrent, "Burak Elmas''a beni buraya getirdiği için müteşekkirim. Burada yapmak istediklerimizi biliyorduk. Onunla çalışmaktan gurur duydum. Galatasaray sevgisini gösterdi. Birçok insan Galatasaray''ı sevdiğini söyler ama hiçbir şey yapmaz. Burak Elmas öyle değil" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler