Torrent'i Arda Turan kurtaracak

Torrent'i Arda Turan kurtaracak
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in son maçlardaki oyuncu değişiklikleri dikkat çekti. Torrent, gençlerin yerine son 3 maçta da oyuna son dakikalarda 35 yaşındaki Arda Turan'ı aldı.

Galatasaray''da kötü futbol nedeniyle teknik direktör Domenec Torrent yerden yere vurulurken, oyuncu değişiklikleri yaparkenki tercihleri de eleştiri konusu oldu.

Ligde hiç bir iddiası kalmayan sarı kırmızılı takımda taraftarlar gelecek sezona hazırlanan genç futbolcuları görmek isterken, Torrent şaşırtıcı bir şekilde tercihini sürekli 35 yaşındaki Arda Turan''dan yana kullandı.

Bu sezon ligde ilk onbirde hiç yer alamayan Arda Turan''ın göbekli görüntüsü de dikkat çekti.

Fatih Terim görevdeyken sadece iki maçta 37 dakika forma giyebilen Arda Turan, Torrent geldikten sonra ise 5 maçta kulübeden oyuna girdi.

Arda, Galatasaray''ın 3-1 yenildiği Kasımpaşa maçında son 12 dakikada, 1-1 biten Alanyaspor karşılaşmasında da son 1 dakika forma giydi.

Sarı kırmızılı takımın son 3 maçında da Torrent, kulübeden Arda''yı kurtarıcı olarak oyuna soktu.

Arda, 2-0''lık yenilgiyle son bulan Fenerbahçe derbisinde 83. dakikada sahaya girdi. Geçen haftaki Malatyaspor maçında 8, son Altay maçında da 9 dakika oynadı.

Torrent''in sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan, performansına bakıldığında yeni sözleşme imzalanması imkansız gözüken Arda Turan''a şans vermesi, gençleri ise kenarda bırakması eleştiri konusu oldu.