Trabzonspor'dan Bakasetas hakkında açıklama

Trabzonspor'dan Bakasetas hakkında açıklama
Trabzonspor, Bakasetas'ın ayrılacağı şeklindeki haberleri yalanladı.

Şampiyon Trabzonspor, twitter hesabından yaptığı açıklamada; 

''''Bordo mavili takımdan yapılan açıklamada ''''Spor basınında oyuncumuz Anastasios Bakasetas''ın takımdan ayrılacağına ve menajerine transfer yetkisi verdiğine yönelik çıkan haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür hayal ürünü haberler konusunda mecraları daha dikkatli davranmaya davet ediyoruz.'''' ifadelerine yer verdi.

BAKASETAS KİMDİR?

Anastasios Bakasetas Yunanistan’ın Korinth şehrinde dünyaya gelmiştir. Yunan asıllı bir futbolcudur. Bakasetas 1993 doğumlu olup 29 yaşında bir futbolcudur.

Sol ayaklı bir futbolcudur. Yan mevki olarak zaman zaman maçlarda sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilmektedir.

Bakasetas kendi ülkesinde de milli takım kariyerine devam etmektedir. 2011 yılında Yunanistan U19 takımına çağrılan Bakasetas burada 2012 yılına kadar tam 1 sene forma giyme şansı bulmuştur. 19 maçta forma giyme şansı bulan Anastasios Bakasetas 4 gol atmıştır. 

Anastasios Bakasetas 2013 yılında ise Yunanistan U20 takımına çağrılmıştır. Burada Fifa 20 yaş altı dünya kupasında forma giyme şansı bulan Bakasetas 4 maçta oynamıştır. 2012 – 2014 yılları arasında da Yunanistan U21 milli takımı forması giymiştir.

Potansiyeli açık genç futbolcular arasında gösterilmiştir. Bakasetas ilk kez Yunanistan a milli takım formasını da 2016 yılında giymiştir. 2016 yılında Yunanistan A Milli takımı ile birlikte karşılaşmaya çıkarak ülkesini Avrupa şampiyonası elemelerinde de temsil etmiştir.