Abdullah Avcı'dan Sörloth açıklaması

Abdullah Avcı'dan Sörloth açıklaması
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezon öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Sörloth açıklaması

Abdullah Avcı, yeni sezona girmeden önce transferler hakkında açıklamalarda bulunurken bir sezon önce Trabzonspor forması giyen santrafor Alexander Sörloth için “Buyursun gelsin” dedi.

İşte Abdullah Avcı''nın açıklamaları:

"Trabzonspor transfer yapmasa bile rakipleri için büyük tehdittir. Mevcut oyuncu grubuyla ilgili önemli bir mesafe aldık. Başkana ve yöneticilere teşekkür ediyorum, Avrupa''da dört transferi bitiren bir takım yok.

Trabzonspor transfer yapmasa bile rakipleri için büyük tehdittir. Mevcut oyuncu grubuyla ilgili önemli bir mesafe aldık. Başkana ve yöneticilere teşekkür ediyorum, Avrupa''da dört transferi bitiren bir takım yok.

Uğurcan Çakır şu an tatilde. Milli Takımımız''da performansı en yüksek oyunculardan biriydi.  Bir her türlü senaryoya hazırlıklıyız. Altyapıdan çıkan bir oyuncumuzun Avrupa''ya gitmesi ve kulübe para kazandırması çok önemli. Kararı başkan verecektir."

Alexander Sörloth için ''Buyursun gelsin'' dedim. Başkan bu süreci yönetiyor. Neler olacağını göreceğiz.

Marek Hamsik çok önemli bir karakter. Büyük futbolcu. Transferler için başkan ve yönetimimize teşekkür ediyorum.

A Milli Takım turnuvaya Play-off oynamadan gitti. Daha önce hep Play-Off''tan gittik ve zaten çok az katılım sağladık. Bir maçla ilgili Şenol Güneş''i mi konuşacağız? Ligimizin kalitesi nasıl? Bence genel futbol organizasyonumuzu konuşmalıyız.

Trabzonspor gibi oynamak ne demek? Ali Kemal ağabeyi mi çağıralım? O zaman ile bu zaman çok farklı. Şimdi Anadolu takımı 9 yabancıyla oynuyor.

Abdülkadir Ömür çok önemli bir çıkış yapacak. Yeni sezonda önemli katkı yapacak, beklentim çok yüksek.

8+6 kuralı Türk futbolcuları geliştirmez, aksine önlerini tıkar. Lütfen! Artık bu konuyu konuşmak ve cevap vermek istemiyorum."