Trabzonspor'da Abdullah Avcı Hamsik'in son durumunu açıkladı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Hamsik'in son durumunu açıkladı
Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan lider Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Marek Hamsik ile ilgili son durumu açıkladı.

Süper Lig''in 26. haftasında lider Trabzonspor, zorlu Alanyaspor deplasmanına çıkıyor. Karşılaşma öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam Hamsik''in sakatlığı hakkında bilgi verdi. Avcı, "Hamsik ufak ağrısı olsa da risk almak istemiyor, biz de aynı şekilde. Pazartesi bizimle olacak" dedi.

Avcı''nın açıklamaları şu şekilde:

Alanyaspor''u, oyun kültürü oluşturmasından ve transferlerinden dolayı takdir ediyorum. En iyi şekilde hazırlandık. Güzel bir oyun olacağını düşünüyoruz. Kazanıp daha büyük adımları atmak istiyoruz. Her hafta daha iyi oynayabilmek istiyoruz.

Durumumuz çok iyi. Kazanarak devam ediyoruz, bugün de amacımız bu. Önde olabiliriz ama her hafta daha iyisini yapmamız. Televizyonda ''İyi ki Trabzonspor''un maçı var dendiği bir sene yaşıyoruz.

Hamsik ufak ağrısı olsa da risk almak istemiyor, biz de aynı şekilde. Pazartesi bizimle olacak, önümüzdeki maç için durumuna bakacağız. Daha uzun vadede ondan yararlanmak için bekliyoruz. Olmasa dahi bir sonraki maç bizimle olacaktır. Şu anda tam iyi değil ama öncesinden iyi.