Nwakaeme'den kötü haber: Abdullah Avcı açıkladı

Nwakaeme'den kötü haber: Abdullah Avcı açıkladı
Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında Kayserispor'u 1-0 yendiği maçta sakatlanan Nwakaeme'yle ilgili teknik direktör Abdullah Avcı açıklama yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçını değerlendirirken, maçta sakatlanan Nwakaeme ile ilgili de açıklama yaptı.

Avcı maç değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

"Kayserispor, buraya gelirken ligde rahatlamış, kupayı hedef koymuş ve Fenerbahçe ile Beşiktaş ''ı elemiş bir takım. Burada da çok fantastik bir maç oynadık. 2-0''dan geri döndüğümüz maça göre hazırlandık. Beni mutlu eden şu; Karagümrük maçında da böyle olmuştu, oyunu domine eden, forse eden, oyunun hep içinde olarak kazanılması beni mutlu etti. Çok geçiş vermedik. Faullerden, duran toptan rakip bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama hep oyunun içinde kaldık. Son dakikaya kadar kovaladık. Oyun olarak bunun içinde kalmak, hiç sallanmadan devam etmek çok güzel. Lig kupa, bugün yanlış biliyorsam 41. resmi müsabakayı oynadık. Oyun olarak sallanmadık. Taraftara teşekkür ediyorum. Bu oyuna sadakat gösteriyorlar. Destekliyorlar, sabırlılar. Bu yolculuğa beraber çıktık. İki kupa da bizim için hedef ve ikisine de birlikte gidiyoruz. Genelde birlikte sevindik, üzüntümüz yok gibi, koskoca bir sezonda. O desteklerini, enerjilerini, sabırlarını, en ufak kaygıları olmasın. Burada hep beraber sevineceğiz. El ele tutuşacağız. Bu desteklerine devam etsinler. Yolun sonuna doğru geldik. Mart’ta niye olamadık diye üzülmesinler, Nisan ayındayız. Mutlu sona az kaldı." 

Avcı, Djaniny ve Anthony Nwakaeme''nin sakatlıkları ile ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Djaniny için problem olduğunu düşünmüyorum. Onun gözüyle ilgili sıkıntısı vardı ve yarın idmanda olur. Nwakaeme''nin durumu ise yarın MR sonrası ortaya çıkar. Şu an tam net olarak bir şey söylemek doğru değil. Sağlık kurulu açıklama yapacaktır."