Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Parmak’tan yürek burkan açıklama!

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Parmak’tan yürek burkan açıklama!
Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Parmak, Göztepe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada,"Ben savaştım ve kazandım. İnşallah kuzenim de bu savaşı kazanarak aramıza dönecek" diyerek herkesi duygulandırdı.

Trabzonspor’un 24 yaşındaki oyuncusu Abdülkadir Parmak, Göztepe maçındaki futbolu ve attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken maç sonu yaptığı açıklamalarla herkesi duygulandırdı.

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Parmak, 73. dakikada attığı golle bordo mavili ekibi 2-1’lik üstünlüğe taşırken 90+3’te Kadu’nun kendi kalesine attığı golün de yaratıcısı oldu.

Trabzonspor’un 3-1 kazandığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan 24 yaşındaki futbolcu, “Takım galip geldiği sürece kimin gol attığının önemi kalmıyor. Ama tabii ki gol attığım için çok mutluyum. Galip geldiğimiz için de çok mutluyum. Her Trabzonlunun hayalidir bu formayı giymek. Ben bu formaya biraz geç kavuştum, 24 yaşındayım” dedi.

Öte yandan kuzeninin kanser hastalığına yakalandığını belirten Parmak, “Kuzenim kanser hastalığına yakalandı. 4. seviyede hastalığı. Ben bu formayı giymek için 24 yıl bekledim, savaştım ve kazandım. O da bu savaşı kazanacak ve hastalığını yenecek.” ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ 2. GOLÜ

Bu sezon takımının 1-0 geride olduğu Demir Grup Sivasspor maçında takımının beraberlik golünü kaydeden Abdulkadir Parmak, Göztepe karşısında da takımını 2-1 öne geçiren gole imza attı.

Trabzonspor’da uzatma bölümünde oyuna dahil olan 20 yaşındaki Murat Cem Akpınar ile 19 yaşındaki Ali Osman Karnapoğlu, kariyerlerinde ilk kez Süper Lig maçına çıktı.