Gençler sınıfta kaldı

Gençler sınıfta kaldı
Trabzonsporun gençlere yapılan yatırım istenilen sonucu vermedi. Teknik kadroya verilen raporda alt liglere kiralanan gençler sınıfta kaldı.

Trabzonspor’un gençlere yaptığı yatırım meyvelerini vermedi. Teknik kadroya bu oyuncularla ilgili rapor verildi. Bordo mavililer 1.lig, 2.lig ve 3.lige gelişmesi için verdiği genç futbolculardan istediği sonucu alamadı. 20’ye yakın genç futbolcu içerisinde iki veya üç oyuncu kamp kadrosuna çağrılacak. Diğer oyuncularda gelişme görülmediği için bazıları tekrar kiralık verilecek. Bir kısmı ise satış listesine konacak. 

Trabzonspor’u kadrosunda bulunan ve devre arasında Bursaspor’dan alınan Taha, Batuhan ve Kerem Şen, B.Leverkusen’den Emrehan Gedikli, Altınordu’dan Enis Destan, bordo mavili takımda forma bekleyen gençler.

Salih Kavrazlı, Murat Akpınar ve Taha Tepe ise formaya hasret gençler oldu. 

Gençler içerisinde sınıfı geçen ve fırsatı değerlendiren tek oyuncu Ahmetcan Kaplan oldu. Serkan Asan ise sınıfı geçen diğer genç oyuncu oldu.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın elinde sezon başında 30’a yakın genç oyuncu olacak. Gençlerin kaderini ise Avcı çizecek.

İlgili Haberler