Trafiğe çıkacaklar dikkat! İstanbul felç

Trafiğe çıkacaklar dikkat! İstanbul felç
İstanbul'da şiddetli yağmur ve dolu etkili oluyor. Bağcılar'da etkili olan yağış nedeniyle yollar göle döndü. Vatandaşlar etkili yağış nedeniyle zor anlar yaşadı.

Öte yandan İzmit’te aniden başlayan yağmur, hayatı olumsuz etkilerken, bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi. Küçükçekmece TEM Otoyolu yan yolda bir anda bastıran yağışla birlikte sürücüler zor anlar yaşadı.

5eeb6494adcdeb0c087fc779.jpg

Küçükçekmece TEM Otoyolu yan yolda bir anda bastıran yağışla birlikte sürücüler zor anlar yaşadı. Yol göle dönerken bazı araçlar su birikintilerini geçemedi. Mahsur kalan Berat ve Sercan Coşkun araçlarını iterek sudan kurtardı.

5eeb64ceadcdeb0c087fc77b.jpg

İstanbul'da şiddetli yağmur ve dolu etkili oluyor. Bağcılar'da etkili olan yağış nedeniyle yollar göle döndü. Vatandaşlar etkili yağış nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bağcılar, Esenler ve Küçükçekmece'de etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı.

Yağışın etkili olduğu bazı bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı. Yollarda oluşan su birikintileri de sürücülere ve yayalara zor anlar yaşattı.

Küçükçekmece'de araçlar yolda kaldı. Yolda kalan araçları çevredekiler kurtardı.

Motosikletli bazı sürücülerin ise üst geçit altında yağmurun dinmesini beklediği görüldü.

AKOM'DAN YAĞIŞ AÇIKLAMASI 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) Esenler ve Güngören ilçelerinde başlayan kuvvetli yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceği tahminini paylaştı.

5eeb4cde55428122ec7b72ed.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM'un paylaştığı meteorolojik radar verilerine göre Bağcılar, Esenler ve Güngören ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri yaşanmakta olup, yağışların il genelinde akşam saatlerine kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor.

Paylaşılan verilere göre Arnavutköy, Başakşehir ilçelerinde önümüzdeki bir saat boyunca kuvvetli sağanak yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

5eeb440255428122ec7b7278.jpg

Yağış uyarısının ardından harekete geçen vatandaşlar, doluya karşı araçlarının üzerini evlerinde kullandıkları halı ve battaniyeler ile örttü.

Belediye ekipleri, su basan yerlerde çalışma başlattı.