Trent Alexander-Arnold'un golünü Beşiktaş atsa iptal olurdu! Herkes ayakta alkışladı

Trent Alexander-Arnold'un golünü Beşiktaş atsa iptal olurdu! Herkes ayakta alkışladı
Premier Lig'in 17. haftasında Liverpool sahasında Newcastle United'ı 3-1 yendi. Kırmızılar'ın üçüncü golünü atan Trent Alexander-Arnold'un golü büyük beğeni topladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile Newcastle United, karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım 7''de Shelvey''nin golüyle geriye düşse de maçı çevirdi ve 3-1 galip ayrıldı.

Liverpool 21''de Diogo Jota ile skoru eşitlerken, Mohamed Salah''ın 25. dakikada attığı golle öne geçti. İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Liverpool, 87''de Trent Alexander-Arnold ile farkı 2''ye çıkardı.

Trent Alexander-Arnold''un golü ise sosyal medyanın gündemine damga vurdu. Arnold, attığı golle büyük beğeni topladı. Bir Beşiktaş taraftarı, Arnold''un şutu çektiği esnada önünden hakemin geçmesine değindi. Twitter''da Murat Kahraman isimli kullanıcı, "Bu golü Beşiktaş atsa hakem kaleciyi şaşırttı diye VAR''a gidip iptal ederlerdi." yorumunu yaptı.

Mücadeleden 3-1 galip ayrılan Liverpool puanını 40 yaptı ve Manchester City takibini sürdürdü. Düşme hattında bulunan Newcastle 9. yenilgisini yaşadı ve 10 puanda kaldı.

Newcastle United''ı 3-1 yenen Liverpool, İngiltere futbol tarihinde 2000 lig maçını kazanan ilk futbol takımı oldu.

İlgili Haberler