TRT isim değiştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu

TRT isim değiştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında TRT’nin yeni kanalının ismini duyurdu. Erdoğan, TRT SPOR 2 kanalının TRT Yıldız Spor kanalı olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi''nde, 19 Mayıs Atatürk''ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Temsilci Genç Buluşması ve TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı''na katıldı.

Erdoğan''ın katıldığı programda TRT Spor 2 kanalının açılışını duyurdu. Erdoğan açıklamalarında test yayınlarını tamamlayan TRT-SPOR 2 bundan sonra yayın hayatına TRTSPOR Yıldız olarak devam edeceğini belirtti.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi''nde, 19 Mayıs Atatürk''ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Temsilci Genç Buluşması ve TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı''nda bu akşam saat 19.19''da Türkiye''nin her yerinde vatandaşlarımızla birlikte İstiklal Marşı okuma çağrısında bulundu.

TRT''NİN HALİ HAZIRDA 14 KANALI BULUNUYOR
TRT''nin TRT1, TRT Haber, TRT3, TRT4, TRT Türk, TRT Gap, TRT Avaz, TRT Çocuk, TRT6, TRT Anadolu, TRT Okul, TRT Belgesel, TRT Müzik ve TRT Arapça olmak üzere tam 14 kanalı bulunuyor.

İlgili Haberler