TÜGVA'dan sızan belgelerde ortaya çıktı. AKP'li başkandan sarkıntılık mesajları

TÜGVA'dan sızan belgelerde ortaya çıktı. AKP'li başkandan sarkıntılık mesajları
TÜGVA’da çalıştıktan bir süre sonra ayrılan bir kişi iddiaya göre AKP’li Naci Bilici’nin sarkıntılık mesajlarını gazeteci Yücel Cihan'a gönderdi. Cihan, mesajları sosyal medya hesabından paylaştı.

İddiaya göre TÜGVA''da çalıştıktan sonra yollarını ayırdığı öne sürülen bir kişi, AKP''ye yakın vakfa ait belge ve yazışmaları Twitter''da Metin Cihan ismini kullanan Yücel Cihan''a gönderdi. Cihan, Hakkari Yüksekova AKP İlçe Başkanlığı yapan Naci Bilici''nin bir kadına sarkıntılık ettiği mesajları sosyal medya hesabından paylaştı.

Naci’nin mesajlarda kendisinden torpil ile iş isteyen bir kadına sarkıntılık yaptığı görüldü. Bilici''ye ait olduğu öne sürülen yazışmalar sosyal medya hesabında çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Mesajları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Cihan, "TÜGVA ''da kutlu yürüyüş" notunu ekledi. Ortaya çıkan mesajların ardından AKP''li Naci Bilici hesabını kapatarak kayıplara karıştı.

Gazeteci Metin Cihan, AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucusu olduğu TÜGVA’ya ait olduğu öne sürülen bazı ‘kadrolaşma listeleri’ni ortaya çıkmış ve sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

TÜGVA BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Sahte belgelerin paylaşılıp TÜGVA hakkında iftira ve linç kampanyasını başlatıldığını aktaran TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, ellerinde eğer belge varsa getirsin ülkenin savcılarına teslim etsinler dedi.

 

İlgili Haberler