Kanadalı Atiba Hutchinson'dan El Salvador maçında görülmemiş gol

Kanadalı Atiba Hutchinson'dan El Salvador maçında görülmemiş gol
2022 Katar Dünya Kupası bileti için sahaya çıkan Kanada, El Salvador deplasmanından 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Geceye Beşiktaşlı Atiba Hutchinson'ın attığı gol damga vurdu.

2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey Amerika ve Karayipler elemelerinde (CONCACAF) El Salvador ile Kanada karşı karşıya geldi. Beşiktaş''ın iki yıldızı Atiba Hutchinson ve Cyle Larin''in formasını giydiği Kanada, mücadeleyi 2-0 kazandı.

Atiba''nın Kanada formasıyla El Salvador''a attığı gol ise dünya çapında yankı uyandırdı. Atiba Hutchinson, Cyle Larin''in asistine ilk hamlede dokunamayıp yere düştü. Yerdeyken tecrübeli futbolcunun sırtına çarpan top ağlara gitti.

Yaşanan gol sonrası büyük şaşkınlık yaşanırken El Salvador itirazda bulundu. Hakem golü verirken Kanadalı futbolcular büyük sevinç yaşadı.

"ÇOK İLGİNÇ BİR GOL ATTIM"

Maç sonrası golle ilgili konuşan Atiba Hutchinson, "Çok ilginç bir gol attım. Önce hamle yaptım, Sanırım dokundum. Direkten döndü ve sonrasını hatırlamıyorum. Açıkçası şanslı bir goldü. Ancak futbolda bazen şansa da ihtiyaç duyarsınız" ifadelerini kullandı.

Kanada Milli Takımı''nda 1 haftada 2 maça çıkan Atiba 180 dakika forma giyerek adeta takımı sırtladı. El Salvador maçında en iyilerden olan Atiba 8 ikili mücadelenin 7''sini kazandı. Ayrıca yüzde 92 pas isabeti yakaladı.