Tümer Metin'den Galatasaraylı Taylan Antalyalı'ya olay sözler! Canlı yayında herkes kıkır kıkır güldü

Tümer Metin'den Galatasaraylı Taylan Antalyalı'ya olay sözler! Canlı yayında herkes kıkır kıkır güldü
Süper Lig'in 26.haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Taylan Antalyalı'nın sebep olduğu penaltı pozisyonu tepkilere neden oldu. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin de Taylan'a sert eleştiride bulundu.

Spor Toto Süper Lig''in 26.haftasında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İstanbul ekibi 3-2 kazanmayı başardı. Maçın ardından Galatasaray''ın 3-2''lik galibiyetini değerlendiren Tümer Metin, Sarı Kırmızılıların futbolcusu Taylan Antalyalı''ya sert çıktı.

Metin, "Maçı izlerken hem Taylan''ın hem de Ömer Bayram''ın benzer penaltı pozisyonları oldu. Biz de uzun yıllar top oynadık. 20-30 metreden gelen topa ayağını kaldırıp elinle buluşturuyorsan bunu bir tane izahı vardır, beceriksizsindir." dedi.

Tivibuspor''da maçı yorumlayan Tümer Metin''in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Ekran başındaki seyirciyi de stattaki taraftarı da yeşil zeminin üzerine çeken bir maç izledik. Maçın kalitesi değil söylediğim, aksiyonları. Hakemle başlayacağım, maçı hakem üzerinden değerlendirmem ben. Dört penaltı var. Üçünü VAR vermiş. Arda Kardeşler 2 penaltı çaldı 1''ini iptal etti. Beş penaltıya şahit olduğumuz, biri iptal olan. Maçın bütün hikayesini son 10-12 dakikada bambaşka yerden okuduğumuz, enteresan bir maç oldu. Galatasaray''ın hayati bir üç puan kazandığını söyleyelim. Göztepe''nin de elindeki üç puanı verdiğini söyleyebiliriz."

"Maçın genelini konuşacak olursak Galatasaray bir vasatlar topluğu. Bu kadar vasat performans gösteren oyuncu topluluğu bir aradayken hem maç kazanman, geçtim maçı kazanmayı ligde barına bilmen ya da bir dominant oyuna sahip olabilmen çok zor. Maçı izlerken hem Taylan''ın hem de Ömer Bayram''ın benzer penaltı pozisyonları oldu. Biz de uzun yıllar top oynadık. Benim antrenmanda bile elime böyle bir top çarpmadı. 20-30 metreden gelen topa ayağını kaldırıp elinle buluşturuyorsan bunu bir tane izahı vardır, beceriksizsindir. Koordinasyonun bozuktur, antrenmanı vardır çalışırsın düzeltirsin ya da akılla ayak aynı şeyi düşünmüyordur. Bu oyuncuda ya var olan bir şeydir ya da yoktur."

İlgili Haberler