Türk basınından bir yıldız daha kaydı

Basınımızın usta kalemlerinden Bekir Coşkun da uzun tedavi sürecinin ardından Hakk'a yürüdü. Köy köy dolaşıp sonunda Sözcü'de konaklayan Bekir, kıvrak zekasını kalemine yansıtan ender köşe yazarlarındandı. Foto muhabirliği ile başladığı meslekte, polis adliye ve parlamento muhabirliği derken köşe yazarlığında karar kıldı. Şanlıurfa'dan çıkıp, Ankara'daki gazetecilik serüveni yine Ankara'da noktalandı. Ailesinin ve basınımızın başı sağ olsun. Mekanı Cennet olsun.

Zaman gösterecek

Sabahın köründe magazin kanallarında kıyamet kopuyor. Sıla'yı gördüm. Civciv sarısı olmuştu...

Bir taraftan da ekrana dikkat ediyorum; "Sinan Akçıl baba oluyor" efektleri... Başınızı nereye çevirirseniz hep bu bomba. Yahu başka bir şey yok mu?

İşin ilginci hamile olduğu iddia edilen, Sinan'ın ayrılıp barıştığı eşi Burcu Kıratlı değil. Psikolog sevgilisiymiş.

Sinan daha sonra bunları sosyal medyadan yalanladı. Tekzip etti... İşin doğrusunu zaman gösterecek.

Komedi sektöründen gelen tekzibe kaynak olarak bir gazetecinin balonu gösteriliyor.

Sivas'tan Fatih'e

Son günlerde yeni reklam filmiyle ekranlarda sıkça boy gösteren Cem Yılmaz'ın köklerini merak edenlere bir tüyo vereyim. Bunlar Sivas Gürün'den İstanbul'a göç etmiş bir ailenin çocuğuydu. Cem, Fatih doğumludur. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. Şöhretini belden aşağıların yanı sıra ince zeka ürünü esprilerle yakaladı. Sevgilileriyle medyada sürekli gündemde kalmasını da  biliyor. Reklam filmlerini hiç saymıyorum.En önemlisi kendine yakışan ilk ve son evliliğini Ahu Yağtu ile yaptı. En sonuncusu Serenay Sarıkaya. Kapıdan kovsan mutlaka bacadan girer.

Halk TV desteği

İşsizlik ve yolsuzluk gündeme geldiğinde mutlaka Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor. Halk TV'de Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi ve Ali Babacan'ın DEVA Partisi hiç ihmal edilmiyor. İki yeni partinin ya başkanları ya da yardımcılarını Halk TV'de sıkça görüyoruz.

Son yapılan anketlere göre; daha önceleri 'yüzde yarım oyu ancak toplarlar' diyenleri silkelediler...

Verilen ve verilmeyen penaltılar tartışılıyor

Fenerbahçe iyi futboluyla İzmir'de Göztepe'yi yenip üç puanla döndü. Döndü de penaltı tartışmaları da beraberinde geldi...

Peki Fatih Karagümrük'ün verilmeyen iki penaltısı ne olacak?

Yoksa birileri Karagümrük-Kasımpaşa ezeli rekabetinin berabere bitmesini mi istedi?..

Bu arada atv'de büyük ilgi gören Türkiye Kupası eleme maçları maçları futbolseverleri mutlu ediyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıllı el dilin her buyruğuna boyun eğmez. Cervantes

 

 

Yazarın Diğer Yazıları