Türk berberin evliliği İngiltere'de günün konusu oldu

Türk berberin evliliği İngiltere'de günün konusu oldu
İngiltere'de gündem Shane Harding ve eşi Mert İsrem... Cinsiyet değiştiren ve Türkiye'ye tatile gelen Shane Harding'in eşcinsel partner bulmak isterken Türk berberle tanışma hikayesi İngilizlerin bir numaralı gündem maddesi oldu.

28 yaşındaki trans birey Shane Harding ile 29 yaşındaki Türk berber Mert İsrem'in aşkı İngiltere'yi sarstı.

İngiliz medyasına ilişkilerini anlatan Harding ve İsrem, İstanbul'da nasıl tanıştıklarını ve ilk görüşte neler hissettiklerinin detaylarını paylaştı.

Kız kardeşinin ameliyatı sebebiyle İstanbul'a gelen ve bir transbirey olan Harding'in LGBTi topluluğundan kendisine İstanbul'u gezdirecek birisini bulmak için Grindr isimli çöpçatan platformuna üye olduğunu ve burada berber Mert İsrem ile tanıştığını söyledi. İlk mesajın Mert'ten geldiğini söyleyen Shane ikilinin başta anlaşamadığını ve Google'ın çeviri uygulaması Google Translate aracılığıyla iletişim kurduğuna dikkat çekti.

Çiftin bir hafta boyunca Google Translate aracılığıyla iletişimde kaldığına ve çok keyifli zaman geçirdiklerini söyleyen Shane, "Biz tanıştığımızda Mert İngilizc bilmiyordu. Google'ı kullanıyorduk ve ben onun yanında evimdeymişim gibi hissediyordum. İstanbul'da dolaştık yemek yedik. 5'inci günün sonunda ona aşık olmuştum ve ikimiz de birbirimize aşık olmuştuk" dedi.

ingilterede-turberberinevliligi2233.jpg

"LAZERLE KÖPRÜYE 'BENİMLE EVLENİRMİSİN' YAZDIRDI"

Daha sonra bir gün tekneyle Boğaz turu yapılırken Mert'in köprüyü gösterdiğini hatırlatan Shane, "Lazerle Boğaz Köprüsü'ne 'benimle evlenir misin' yazdırdı. Ben şok oldum, hiç evleneceğimi düşünmüyordum ve evet dedim" dedi.

İngiliz medyasına konuşan Mert, "Ben Shane'in çok güzel olduğunu düşündüm ilk başta. Büyüleyici bir 5 gün yaşadık" dedi. Çiftin daha sonra İngiltere ve Türkiye arasında mekik dokuduğu belirtilirken Shane, "Ben evleneceğimi asla düşünmezdim ama düğünümüz en güzel günümdü. Ailemizin ve arkadaşlarımızın da yanımızda olduğu çok eğlenceli bir gündü" dedi.

ingiltere-turk-berberin-evliligini-konusuyor-308108.jpg

İlgili Haberler