“Türk Milletinin en önemli makamlarını işgal etmiş ‘küçük insanlar…’”

 “Türk Milletinin en önemli makamlarını işgal etmiş ‘küçük insanlar…’”
Eski bakan ve milletvekili Rıfat Serdaroğlu dünyada yaşanan gelişmelere karşı iktidar sözcülerinin sığ ifadeler ile toplumu böldüğünü belirtti.

Eski bakan ve milletvekili Rıfat Serdaroğlu, kendi internet sitesinde yazdığı yazısında “Cumhur İttifakı sözcülerinin, T.C Devletini kendi cehaletlerine, sığ seviyelerine çekmeleri ve toplumu bölme çabaları karşısında, Cumhuriyet değerleri ve demokrasiyi savunması gereken Türk Milletinin aydınlarının, eğitimli gençlerinin, üniversitelerinin, sivil toplum kuruluşlarının, sendikaların, muhalefet partilerinin hiçbir şey yapmamalarını hayret ve şaşkınlıkla izleyeceklerdir…” dedi.

Rıfat Serdaroğlu, “Türkiye’ye yakışmıyor” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

İleriki on yıllarda, partilerin 31 Mart 2019 Yerel Seçim propaganda çalışmalarını inceleyen, Cumhur İttifakının konuşmacılarını okuyan araştırmacılar 2019 yılında;
-Türkiye’de 206 Üniversitede eğitim gören 7 Milyon 300 Bin genç olduğuna,
-Örgün Eğitimde İlk-Orta-Lise öğrenci sayısı, 17 Milyon 703 Bine ulaştığına,
-Bir Milyon öğretmenimizin %57’sinin KADIN, %43’ünün ERKEK olduğuna,
KADIN oranının, 20 Bin civarındaki Yargıç ve Savcılarımızda %41’ini bulduğunda,
Sanayi üretimi ihracatının %85’ini AB ülkelerine yapabilen bir ülke olduğumuza,
asla inanmayacaklardır…

Cumhur İttifakı sözcülerinin, T.C Devletini kendi cehaletlerine, sığ seviyelerine çekmeleri ve toplumu bölme çabaları karşısında, Cumhuriyet değerleri ve demokrasiyi savunması gereken Türk Milletinin aydınlarının, eğitimli gençlerinin, üniversitelerinin, sivil toplum kuruluşlarının, sendikaların, muhalefet partilerinin hiçbir şey yapmamalarını hayret ve şaşkınlıkla izleyeceklerdir…

Türk Milletinin en önemli makamlarını işgal etmiş “küçük insanlar” dünyanın yeni bir çağa hazırlandığı bu dönemde neler söylüyorlar, neler!
-Bunlar, camileri ahıra çevirdiler!
-Dış güçler ve içerdeki uşakları bizi domates biber ve patlıcanla vurup, darbe yapmaya kalktılar. Peki biz ne yaptık? Hoop her köşeye çadırları kurduk. Ucuza sebze meyve sattık. Halkımızı kazıklatmadık!
-Uğur Mumcu, Türkan Saylan, Nazım Hikmet devlet düşmanıdır.
-Cumhur İttifakı seçimi kaybederse, elektrik faturalarını DHPK-C militanları evlere getirecek!
-Cumhur İttifakına vereceğiniz oylar, cennete giriş biletiniz olacaktır.
-Bu 220 gramlık çay paketidir. Bu da bez torbadır. Halkımıza ikram ediyoruz.
Bu saçma sapan söylemler Türkiye’ye yakışmıyor!

Dünya 2019’da neler ile uğraşıyor?
Küresel Isınma;
Tüm gelişmiş ülkeler, toplumlarını bu konuda bilinçlendirme, eğitme çalışmaları yapıyor. Önümüzdeki 20 yılda, atmosfere salınan sera gazlarını yarı yarıya düşüremediğimiz takdirde, dünyamızın 3-4 derece daha ısınacağı konusunda tüm bilim insanları hemfikir!
Bu durum, dünyadaki çöl alanlarının en az 3 misli artacağı, su savaşlarının olabileceği, kuzeydeki buzulların erimesiyle denizlerin kabaracağı ve tarihin en büyük göçlerinin yaşanacağı sonucu ile bizleri karşı karşıya bırakacaktır.

Bilişim Teknolojileri ve Yapay Zeka;
Bilişim teknolojilerdeki muazzam gelişmeler var. Dünya bilimde de yeniden düzenleniyor.
Dünya bu gelişmelere ayak uyduracak eğitim sistemlerini tartışıyor.
Bilginin ve bilgiye ulaşımın sonsuz hale geldiği bu dünyada, hala çocuklarımıza klasik eğitim vermek, teknolojik eğitim yerine dinsel eğitime önem vermek, çocuklarımızı şimdiden, gelişmiş ülkelerin kölesi yapacaktır…

Gerek Cumhur İttifakından gerekse Millet İttifakından bir kişinin bu olası gelişmeler konusunda her hangi bir konuşma duydunuz mu? Duyamazsınız!

Biz istesek de istemesek de bu teknolojik ve çevre felaketi yaklaşmaktadır.
Ya tedbir alır en az zararla atlatır ve tehlikeyi fırsata çevirirsiniz ya da ülkenizi açlığa, kaosa, köleliğe mahkûm edersiniz.

Fikir dünyasında, dünyadaki gelişmelere yer vermeyen, okumayan, danışmayan, ortaçağ karanlığını günümüze taşımak isteyen yöneticilerle varacağımız yer bellidir!

Tehlike yaklaşıyor, farkında mısınız?”