Türkiye Futbol Federasyonu, Digiturk ile sözleşme imzalandığını duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu, Digiturk ile sözleşme imzalandığını duyurdu
Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Birinci Futbol Ligi'nin yayıncı kuruluşu olan Digiturk beIN MEDIA GROUP arasında 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme imzalandığı açıklandı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 2020-2021 sezonuna ilişkin anlaşılan ilk taksit tutarının federasyona bugün ödendiğini, kulüplerin hakedişlerinin yarın itibari ile hesaplarına yatırılacağı duyuruldu.

TFF'den yayıncı kuruluşla ilgili flaş açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu ile BeIN Sports arasındaki yayın krizi mutlu sonla bitti. Türkiye Futbol Federasyonu, Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme imzalandığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada,

"Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk beIN MEDIA GROUP arasında 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

"17 Kasım’daki mutabakat anlaşmasının ardından yapılan görüşmeler sonucunda, devam etmekte olan 2020-2021 sezonuna ilişkin anlaşılan ilk taksit tutarı Federasyonumuza bugün ödenmiş olup, kulüplerimizin hakedişleri yarın itibari ile hesaplarına yatırılacaktır." denildi.

fotograf-samsun-haber-hatti-004.jpg