Türkiye Kupası yarın İzmir'de sahibini bulacak

Türkiye Kupası yarın İzmir'de sahibini bulacak
Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş yarın İzmir'de karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka hakeminin gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

AA''da yer alan habere göre, Süper Lig''de 16.şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor ile karşılaşacak.

SAAT 20.45''TE BAŞLAYACAK

Gürsel Aksel Stadı''nın ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 20.45''te başlayacak. Maçın hakemi ise gün içerisinde açıklanacak. Siyah beyazlılar, 3 gün arayla ikinci kez aynı sahada kupa sevinci yaşayabilmek için ter dökecek.

ANTALYA AVRUPA İÇİN SAVAŞACAK

Ligi 16. sırada tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor ise hem Ziraat Türkiye Kupası''nı müzesine götürmek hem de Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edebilmek için mücadele verecek.

İki takım arasında bu sezon ligde oynanan iki karşılaşma da 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Kupaya bu sezon 4. turdan katılan Fraport TAV Antalyaspor, sırasıyla Pendikspor, Beypiliç Boluspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor''u saf dışı bıraktı.

Beşiktaş ise 5. turdan itibaren Tarsus İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, İttifak Holding Konyaspor ve Medipol Başakşehir''i eledi.

İlgili Haberler