Türkiye maçı öncesi Karadağ'da iki önemli eksik

Türkiye maçı öncesi Karadağ'da iki önemli eksik
Karadağ Milli Takım Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, yarın oynanacak Karadağ - Türkiye maçında iki oyuncusunun forma giyemeyeceğini açıkladı.

TRT SPOR''da yer alan habere göre; A Milli Futbol Takımı''nın yarın oynayacağı kritik Karadağ karşılaşması öncesi Teknik Direktör Miodrag Radulovic özel açıklamalarda bulundu.

TRT SPOR ekibinden Erman Gönülşen''in sorularını yanıtlayan Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, yarın oynanacak karşılaşmada Jovetic ve Marusic''in forma giyemeyeceğini açıkladı.

İşte Radulovic''in açıklamalarından satır başları:

"Memleketimize hoş geldiniz. Burada kendinizi, kendi memleketiniz gibi görün... Unutulmaz bir maç ve gece olması için de uğraşacağımızı söyleyebilirim. Biz Karadağ milli takımı olarak Hollanda''ya karşı puan alarak Türkiye''ye yardımcı olduk. Fakat şaka bir tarafa... Türkiye ile büyük bir maça çıkacağız. Avrupa''nın en iyi takımlarından futbolcuları var. Türkiye Ligi''ni saygı duyarak takip ediyorum. Yeni antrenör geldi, sistem değişti. Yarın akşamki maçtan bütün seyirciler çok memnun kalacaktır."

"Yeni bir Türkiye milli takımı oldu. Eskiden Türkiye bireysel ayaklarla sonuca gidiyordu. Şimdi kollektif bir takım oldu. Hücumcu bir takım oldu. Fakat karşısında da bizim gibi genç ve istekli bir takım olacaktır. Seyirciler yarın akşama çok güzel bir maç izleyecek."

"Maalesef Jovetic ve Marusic olmayacak. Bizim için çok büyük bir handikap. Fakat büyük bir motivasyon olacak. Büyük bir seyirci desteğiyle zannediyorum ki bu maçtan ak yüzle çıkacağız."