Türkiye-Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye-Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta?
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde I Grubu'nda yer alan Türkiye, ikinci maçında Ukrayna ile karşılaşacak. Peki Türkiye-Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

Son Dünya Kupası tecrübesini 2002'de yaşayan ve 18 yıl aradan sonra 2018'de Rusya'da düzenlenecek finallere katılmayı amaçlayan Türkiye, eleme grubuna güzel bir başlangıç yaptı. Milli Takımımız, grubun ikinci maçında Ukrayna'yı yenerek avantaj yakalamak istiyor. Peki Türkiye-Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? 

TÜRKİYE-UKRAYNA MAÇI NE ZAMAN?

Ay-Yıldızlılar, FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde ikinci maçını Konya'da Ukrayna ile oynayacak. Türkiye-Ukrayna maçı 06 Ekim Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Gräfe'nin yöneteceği maç Tv8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE, UKRAYNA İLE 7. KEZ KARŞILAŞACAK

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarınki rakibi Ukrayna ile daha önce 6 maç yaptı.

Dördü özel, 2'si resmi olmak üzere geride kalan 6 maçta Türkiye, 4 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi alırken, toplam 9 gol atıp, kalesinde 5 gol gördü.

Türkiye ile Ukrayna A milli takımlarının 1 Mayıs 1996'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda yaptığı ilk karşılaşmayı ay-yıldızlı ekip 3-2 galip tamamladı.

İki ülke milli takımları arasındaki ikinci maç 12 Şubat 2003'te İzmir Atatürk Stadı'nda oynandı ve taraflar özel karşılaşmada 0-0'lık eşitliği bozamadı.

Türkiye ile Ukrayna arasında 2006 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 17 Kasım 2004'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maçı konuk ekip 3-0 kazandı. Taraflar bu maçın rövanşında 7 Eylül 2005 tarihinde Kiev'de karşılaştı. Türkiye, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

İki ülke milli takımları arasında 12 Ağustos 2009 tarihinde Kiev'de oynanan özel maçta kazanan taraf 3-0'lık sonuçla Türkiye oldu.

Türkiye ile Ukrayna son alarak 5 Haziran 2012'de Almanya'da özel maçta karşılaştı. Milliler, Caner Erkin ve Mustafa Pektemek'in golleriyle müsabakayı 2-0 kazandı.