Türkiye'nin acı gerçeğini bit pazarına giden lise öğrencisi böyle anlattı: Belki de ölmüş insanların kıyafetlerini kullanıyorum

Türkiye'nin acı gerçeğini bit pazarına giden lise öğrencisi böyle anlattı: Belki de ölmüş insanların kıyafetlerini kullanıyorum
Yaşadığı Beylikdüzü'nden Kadıköy'deki bit pazarına kıyafet almaya giden lise öğrencisi, "Burada 5 liraya, 3 liraya pantolon gömlek bulabiliyorum. Belki de ölmüş insanların kıyafetlerini kullanıyorum. Ülkemin bana bıraktığı durum bu" sözleriyle ülkenin geldiği durumu açıkladı.

Kadıköy Bit Pazarı''na kıyafet almak için Beylikdüzü''nden gelen lise öğrencisinin anlattıkları Türkiye''nin geldiği durumu bir kez daha gözler önüne serdi. 

"ÜLKEMİN BANA BIRAKTIĞI DURUM BU"

Gerçek Gündem''den Fırat Fıstık''a konuşan lise öğrencisi, "Mağazalardan çok daha ucuz fiyatı, Burada 5 liraya, 3 liraya pantolon gömlek bulabiliyorum. Kendi mağazalarımız bile çok yüksek fiyata satıyor. Sanatçı olmak istiyorum. Resimle uğraşıyorum. İnsanların suratlarındaki yansımayı kağıtlara aktarmaya çalışıyorum genelde. Ülkemiz standartları içerisinde imkansız duruma düşüyor." dedi. 

Öğrenci, "Belki de ölmüş insanların kıyafetlerini kullanıyorum. Ülkemin bana bıraktığı durum bu." diyerek gençlik çağlarında yaşadığı koşulu özetledi. 

İlgili Haberler