Sevenlerinden dua istemişti. Türkücü Latif Doğan’ı yıkan ölüm. 

Sevenlerinden dua istemişti. Türkücü Latif Doğan’ı yıkan ölüm. 
Türkücü Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti. Doğan, tedavisi yoğun bakımda tedavisi devam eden annesi için sevenlerinden dua istemişti. 

Ünlü türkücü Latif Doğan anne acısıyla sarsıldı. Geçtiğimiz Ocak ayında annesi Ayşe Doğan''ın hastane odasından fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Latif Doğan, annesinin ameliyat olduğunu duyurmuştu. Doğan tüm sevenlerinden de annesi için dua istemişti. 

Geçen ay annesinin durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmış ve tekrar yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Annesinin hastane odasından bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Latif Doğan, ''''Canım anamız yoğun bakımda siz sevenlerimizden dostlarımızdan tüm şifa bekleyen hastalara ve anamız Ayşe Doğan''a dualarınızı eksik etmeyin'''' ifadelerini kullanmıştı.

Latif Doğan''ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesi Ayşe Doğan''dan bugün acı haber geldi.

Latif Doğan, annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu ve cenaze töreni bilgilerine de yer verdi.

Acı haberi sosyal medyadan paylaşan ünlü sanatçı, annesinin bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınladı ve altına şu notu düştü:

''''Anamız Ayşe Doğanhakkın rahmetine kavuştu. 29 Temmuz cuma günü öğlen namazında Tuğsuzlar Camii''nden kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına ziyaret eden arayan ve sosyal medyadan yazan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Doğan ailesi.”


 

İlgili Haberler