Twitter, hikayelerin ardından Spaces özelliğini de getirdi. Bu özellik uygulamaya renk katacak

Twitter, hikayelerin ardından Spaces özelliğini de getirdi. Bu özellik uygulamaya renk katacak
Popüler sosyal medya uygulamalarından olan Twitter, "Spaces" olarak isimlendirdiği yeni bir özelliği, bir grup iOS kullanıcısıyla test etmeye başladı. . Bu özellik ile birlikte Twitter kullanıcıları, sesli sohbet yapabilecekler. Twitter'ın açıklamalarına göre bu özellik, sadece iki kullanıcı arasında ya da grup olarak kullanılabilecek.

Webtekno'da yer alan habere göre, son olarak özelliği ile diğer tüm sosyal medya platformlarında yer alan hikaye özelliğini platformuna getiren Twitter, bir yeni özelliği daha kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

SESLİ GÖRÜŞME ÖZELLİĞİ DENENİYOR

Şirket, sadece iOS ekosistemindeki çok kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test edilen bu özellik, kullanıcıların sesli görüşmeler yapmasını sağlıyor.Twitter, kullanıcıların sesli görüşme yapmalarını sağlayacak özelliğine "Spaces" ismini verdi.

Peki Twitter'ın yaklaşmakta olan Spaces özelliği tam olarak nasıl çalışacak?

Twitter'ın yaptığı açıklamalara göre Spaces isimli özellik, sadece iki kullanıcı ya da bir grup tarafından kullanılabilecek. Yani bu özellik sayesinde takipleştiğiniz başka bir kullanıcı ya da kullanıcı grubuyla sesli görüşme yapabileceksiniz. Kullanıcıların, bu özellik üzerinde tam hakimiyete sahip olacağını ifade eden şirket, hangi kullanıcının konuşabileceğine bile karar verilebileceğini söylüyor. Ayrıca Spaces'te raporlama ve engelleme gibi önemli özellikler de bulunacak.