Ünlü solist hayatını kaybetti

Ünlü solist hayatını kaybetti
UB40'ın solisti Astro Terence Wilson yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

TV100’de yer alan bilgilere göre, 1970''lerin sonlarında dünyada hızla yükselen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan UB40''ın solisti Astro Terence Wilson yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

Reggae müziğin en sevilen temsilcileri arasında yer alan UB40 ile yolculuğunu 2013 yılında sonlandıran Astro Terence Wilson için grubun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili Astro''muzun bugün çok kısa bir hastalıktan sonra vefat ettiğini size söylemek zorunda kaldığımız için kesinlikle harap olduk ve tamamen kahrolduk. Dünya onsuz asla aynı olmayacak. Sizden bu inanılmaz zor zamanda ailesinin mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz" denildi.

Astro UB40''tan da bir açıklama geldi. UB40''ın mesajının çok soğuk olması sevenleri tarafından eleştirildi. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bu gece, UB40''ın eski üyesi, daha iyi bilinen adıyla Astro Terence Wilson''ın kısa bir hastalıktan sonra vefat ettiği haberini aldık. Ailesine en içten taziyelerimizi sunuyoruz."