UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi açıklaması! Davet alamayacaklar

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi açıklaması! Davet alamayacaklar
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi'nde oynayacak futbolcuların, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda oynamasının yasaklanacağını ve Milli takımlarında oynamalarına izin verilmeyeceğini açıkladı.

UEFA, Avrupa Süper Ligi''nde oynayacak oyuncuların Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası''ndan men edileceğini duyurdu. UEFA Başkanı Alexander Ceferin de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"MİLLİ TAKIMLARA DAVET ALAMAYACAKLAR"

Ceferin, “Açgözlülükten başka hiçbir şeyle motive edilmeyen birkaç kulübün, kendi kendilerine hizmet teklifine karşı bir arada durduğumuzu daha fazla vurgulayamazdım. Kapalı ligde oynayan oyuncular, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nda forma giyemeyecekler. Milli takımlarına davet alamayacaklar" ifadelerini kullandı.

"BANA HER ŞEYİN YALAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

"Juventus Başkanı Agnelli kadar ısrarla ve bu kadar çok yalan söyleyen birini görmedim" diyen Ceferin, "Onunla cumartesi öğleden sonra görüştük ve bana her şeyin yalan olduğunu söyledi. Açgözlülük, tüm insani değerlerin buharlaşmasına izin veriyor" ifadelerini kullandı.

Ceferin ayrıca, "Yılanların bu kadar yakınımızda çalıştıklarını bilmiyorduk ancak şimdi öğrendik" diye konuştu.

MİLLİ TAKIM''DA HAKAN, MERİH VE OZAN GÖREV ALAMAYACAK

Buna göre; Milan’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Juventus’tan Merih Demiral ve Liverpool’da oynayan Ozan Kabak, EURO 2020’de A Milli Takımımızda yer alamayacak.

Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus, Milan ve Inter, ‘Avrupa Süper Ligi’nin'' kurulması konusunda anlaştıklarını duyurdu.

İlgili Haberler