UEFA'dan, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı için karar

UEFA'dan, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı için karar
UEFA, Galatasaray'ın Rusya ekibi Lokomotiv Moskova ile oynanan maçta kural hatası olduğu gerekçesiyle yaptığı başvuruyla ilgili kararını verdi. Karar, UEFA'nin sitesinden yayımlandı.

UEFA, Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan maçta kural hatası olduğu gerekçesiyle Sarı Kırmızılı ekibin yaptığı başvuruyu reddettiğini duyurdu.

UEFA''nın internet sitesinde yer alan açıklamada, sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi E Grubu dördüncü haftasında 4 Kasım''da Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldığı maç için tekrar oynama veya hükmen galibiyet talebiyle yaptığı başvurunun kabul edilmediği duyuruldu.

GS LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇINDA NELER YAŞANDI?

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Kerem''e yapılan faul sonrasında Dmitri''ye kart çıktı. Sonrasında ise saha içi karışmıştı. Hakem bu bölgeye giderek Diagne''ye sarı kart çıkarmıştı. Ardından cezalandırılan isim Barinov olmuştu. Sonra yine Zhivoglyadov''a kart çıkmıştı. Hakem raporlarında ise Dmitri Zhivologlyadov''a tek kart verildiği gözüküyordu. Galatasaray da bu durum neticesinde UEFA''ya "maç tekrarı" için başvurduğunu açıklamıştı.