Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm fragmanı! Son bölüm ne oldu

Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm fragmanı! Son bölüm ne oldu
Ufak Tefek Cinayetler 41. son bölümünde; Oya'nın telefon konuşmaları dinlendi. Kerim daha sonra Oya'ya 'Arzu'yu sen öldürdün' diyor. Sarmaşık'ta kriz büyüyor. Ufak Tefek Cinayetler 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlandığı her bölümde adrenalin ve entirkanın eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm yayınlandı. Hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları geldi. Dizi tarafından ön izleme yayınlandı. Son bölüm de ise bilindiği üzere Arzu bir trafik kazasında feci şekilde hayatını kaybetmişti. Bu sarsan ölümün ardından Sarmaşık'ta Arzu'nun katili kim soruları araştırılmaya başlandı. Diziye yeni dahil olan Kerim Adil Sağlam, Oya'ya cep telefonundan konuşma kayıtlarını dinletti. Daha sonra Oya'yı tehdit ederek, 'Arzu'yu sen öldürdün. Katil olduğunu biliyorum' dedi. Oya ise duydukları karşında adeta şoke oldu. Öte yandan Kerem Merve'nin karşısına sonunda çıktı. Merve'nin yüzü adeta buz kesti. Uzun zamandır izleyenleri meraklandıran görünmeyenler ise ortaya birbir çıktı. Ufak Tefek Cinayetlerin 42. bölümünden ilk sahne ise şöyle; Merve Aksak evinde bir gece yarısı görüntüleniyor. Daha sonra kapı çalıyor ve kapıda beliren Kerim Adil Sağlam oluyor. Kerim Merve'ye 'Beni özledin mi?' diyerek içeri giriyor. Merve 'Sen nasıl buldun beni' diye soruyor.  Kerim Merve'ye seni uyarmak için geldim. Bilmediğin bazı şeyler var. Polis yakında seni çağıracak diyor. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 42. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler 42. bölüm fragmanı ön izlemesi yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Merve Aksak ile Kerim Adil Sağlam yüzleşiyor.

screenshot_6-008.png
OYA ARZU'NUN KATİLİ Mİ?


Kerim Adil Sağlam, bir gece yarısı Oya'nın evine gidiyor ve Oya'nın telefon konuşmasının ses kaydını dinletiyor. Oya'nın Arzu'nun katili olduğunu söylüyor ve bu kayıtla polise gidersem seni içeri atarlar diyor. 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NE OLDU

Arzu'nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu'nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Merve'nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm ve 42. bölüm fragmanı izlemek için haberimizde bulunan butona tıklamanız yeterli.