Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'den Veyis Ateş'e ağır yanıt

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'den Veyis Ateş'e ağır yanıt
Veyis Ateş’in dün yaptığı paylaşımda hedef aldığı Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil’den yanıt geldi. Özdil’in Ateş’e verdiği yanıt çok ağır oldu.

Yılmaz Özdil öyle bir laf etti ki

''Rüşvet verme ve kara para aklama'' gibi suçlamalarla Avusturya''da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz''dan 10 milyon avro istediği iddiası sonrası Habertürk TV''deki görevinden ayrılan Veyis Ateş, dün sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Ateş’in açıklamalarında, "Suç duyurusu nerede" diye soranlara, "Sizi buna tanık etmekten men ediyorum, değmezsiniz" derken Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında bir süre önce yaşanan gerilime gönderme bulundu.

Ateş konu ile ilgili şunları söyledi;

Ben yapmadığım bir şeyle iddia ve itham edilirken; biri, diğerine ''Para aldın'' diyor. Diğeri ona canlı yayında bi’ küfretmediğini bırakıyor. Sonra öpüşüp koklaşılıyor, barışılıyor. Fonlanma listeleri çarşaf çarşaf ortalığa saçılıyor. Bizim sözde gazeteciler havaya bakıp ıslık çalıyor.

Hoop! Bi’ saniye..! E hadi beni sîgaya çektiğiniz gibi onlara da sorsanıza..! ''Meslek büyüğü! abilerimiz..! Nedir bu durum? Tamam yanlış anlaşılmışsınız da neydi sizi beddualaşacak kadar hırçınlaştıran bu durum..!?'' diye…?

İşte bu ikiyüzlülüğünüzden sonra vazgeçtim sizlere bi’şi anlatmaktan, göstermekten… Gidin yatın! ''Tarafsız gazeteciyim ben'' nidalarınıza da sifon çekin.”

ÖNCE DÜNDAR YANIT VERDİ

Gazeteci Uğur Dündar, "Veyis Ateş bana göre gazeteci değildir. Bir "hiç" bile değildir!.." değerlendirmesini yaptı.

Dündar bir başka paylaşımında ise, "Veyis Ateş, Sen ana rahmine düşmeden iki yıl önce ben, canım pahasına halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet ediyordum. Bugün de doğru bildiğim yolda yılmadan, dimdik ilerliyorum. Sen, benim meslek namusumu sorgulayacaklar sıralamasında ancak zurnanın son deliği olabilirsin!" değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal medyada Dündar’ın Ateş’e yanıtını alıntılayan Yılmaz Özdil ise, “Altına imza atarım, hep söylüyorum, si...dirik tipleri ciddiye alma ağabey” şeklinde tepkisini gösterdi.

 

İlgili Haberler