Uğur Dündar’dan Fahrettin Koca’yı dillere düşürecek açıklama. Bu sözler kavga çıkarır

Uğur Dündar’dan Fahrettin Koca’yı dillere düşürecek açıklama. Bu sözler kavga çıkarır
Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar’dan salgın mücadele yönetimi ve aşı tedariki konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Dündar, “Sayın Bakan artık bende yaşayan bir Aziz Nesin hikayesi etkisi yaratıyor.” ifadesini kullandı.

TELE1 ekranlarında Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet’in programının bu haftaki konukları; Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Mehmet Ceyhan oldu. Programda, iktidarın salgın yönetimini ve aşı tedarik sorununu değerlendirildi.

“BENDE ARTIK AZİZ NESİN HİKAYESİ ETKİSİ YARATIYOR”

Programda konuşan Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, “Sayın Bakan artık bende yaşayan bir Aziz Nesin hikayesi etkisi yaratıyor. Çünkü pandemiyle olmazsa olmaz başı koşullar vardır. Bunlardan biri şeffaflık diğeri de güven verici olmaktır. Bugüne kadar Sağlık Bakanı’nın aşı konusunda gerek doz, gerekse Türkiye’ye geliş tarihleriyle ilgili verdiği tüm rakamlar hayal ürünü çıktı.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler