Uğur Dündar'dan Sezgin Baran Korkmaz'ın listesinde bulunan 3 ise güven beyanı. Bir isimden Dündar'a teşekkür

Uğur Dündar'dan Sezgin Baran Korkmaz'ın listesinde bulunan 3 ise güven beyanı. Bir isimden Dündar'a teşekkür
Uğur Dündar, ABD’ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz’la ilişkili olduğu ve SBK'nın listesinde yer aldığı öne sürülen 3 isim hakkında “Para alırken görsem, gözlerime inanmam” diye yazdı. Bir isimden Dündar'a teşekkür geldi.

Nitelikli dolandırıcılıktan hüküm giyen, Türkiye''den kaçtıktan sonra Avusturya tarafından sorgulanmak üzere ABD''ye iade edilen SBK Holding ve SBK Vakfı''nın Başkanı Sezgin Baran Korkmaz''dan para aldıkları ve ilişkili oldukları iddia edilen Ahmet Şık, Barış Pehlivan ve Kenan Tekdağ hakkında usta gazeteci Uğur Dündar’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

"PARA ALIRKEN GÖRSEM, GÖZLERİME İNANMAM"

Medya Radar''da yer alan habere göre, Twitter hesabından paylaşım yapan Dündar, “Çok net söylüyorum: Bu isimleri Sezgin Baran Korkmaz gibi birinden para alırken görsem, gözlerime inanmam. Öyle kolay değil, bir pusula üzerinden şerefi için yaşayan insanlara, çamur at izi kalsın yapmak!” ifadelerini kullandı.

 Dündar’ın bu paylaşımına Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Habertürk’ün resmi Twitter hesabından yanıt verdi.

“YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Uğur Dündar’a teşekkürlerini ileten Tekdağ, “Değerli Uğur Bey,

Sizin gibi Türkiye''de hak ederek onur ve haysiyet sembolü olmuş bir şahsiyetin kamuoyu önünde tarafıma sunduğu bu güven beyanı benim için onur ve gurur duyacağım bir ibra belgesidir. Yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun var olun.” İfadelerini kullandı.

 “SİZ, KİRLİ PARAYA TENEZZÜL EDECEK BİRİ DEĞİLSİNİZ”

Uğur Dündar da, Tekdağ’a “Rica ederim. Sizi yıllardır tanıyan bir gazeteci olarak doğru bildiğimi her yerde çekinmeden söylerim. Siz, kirli paraya tenezzül edecek biri değilsiniz” sözleriyle cevap verdi.

İlgili Haberler