Rus askeri parktaki tank heykeline gerçek sanıp ateş etti

Rus askeri parktaki tank heykeline gerçek sanıp ateş etti
Ukrayna’dan birbirinden çarpıcı görüntüler gelmeyle devam ediyor. Ukrayna’da başkent Kiev’e doğru ilerleyen Rus birlikleri, Bucha’da bir parkta bulunan zırhlı araç heykelini gerçek sanıp ateş açtı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı görüntüyü paylaştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin''in talimatıyla Ukrayna''ya yönelik başlatılan işgal girişimi 3. günde de devam ediyor. Bölgede yaşanan hareketlilik geçen her dakika başka bir boyuta taşınıyor. Rus ordusuyla Ukrayna birlikleri arasında çatışmalar sürerken Ukraynalı siviller beklenmedik bir direniş başarısı gösteriyor.

Ukrayna ordusu ve halkı, Rusya''nın işgal girişimine karşı direnmeye devam ediyor.

Öte yandan Ukrayna’dan birbirinden çarpıcı görüntüler gelmeyle devam ediyor. Ukrayna’da başkent Kiev’e doğru ilerleyen Rus birlikleri, Bucha’da bir parkta bulunan zırhlı araç heykelini gerçek sanıp ateş açtı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan görüntülerde, Kiev’in kuzeybatısında bulunan Bucha bölgesindeki parkta Rus zırhlısı, tank heykelini gerçek sanarak heykele ateş açtı. Bakanlık açıklamasında, “Bucha''daki Rus işgalciler bir heykelle çatışmaya girdi” denildi.

İlgili Haberler