Ultraslan’dan Arda Turan açıklaması

Ultraslan’dan Arda Turan açıklaması
Adı bir süredir Galatasaray ile anılan Arda Turan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların taraftar grubu ultrAslan, tecrübeli oyuncuyu taraftarların istemediği iddialarını yalanladı.

Bir süredir adı eski takımı Galatasaray ile adı anılan Arda Turan’ı sarı kırmızılı taraftarların istemediği iddia ediliyordu. Konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan “Yapılan tüm transferlerde olduğu gibi bu transferde de teknik direktörümüz Fatih Terim ve yönetimimizin ORTAK kararı esastır” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray ile bir süreden bu yana ismi anılan Arda Turan için sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan sosyal medyadan açıklamalar yaptı.

ultrAslan'ın yaptığı açıklama şöyle: "Bir süredir camiamızın gündemini meşgul eden Arda Turan transferi konusunda, taraftarın isteyip istemediği tartışmaları ortaya çıkınca bizlerin de bazı açıklamalar yapma ihtiyacı doğmuştur. Yapılan tüm transferlerde olduğu gibi bu transferde de teknik direktörümüz Fatih Terim ve yönetimimizin ORTAK kararı esastır.

TRİBÜN DESTEKLEYECEKTİR

Gerekli değerlendirmeler yapılarak, Hocamız ve yönetimimiz Galatasaray için en doğru kararı verecektir. Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir."

ARDA TURAN'DAN YANIT

Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Arda Turan da, ultrAslan'ın yaptığı paylaşımın altına, top toplayıcılık döneminden bir fotoğraf paylaşarak, "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" diye yazdı. Tecrübeli oyuncu, söz konusu paylaşımı sosyal medya hesabına sabitledi.

İlgili Haberler