Ultraslan'dan Ali Koç'a sert yanıt

Ultraslan'dan Ali Koç'a sert yanıt
Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a açıklamaları nedeniyle sert yanıt geldi...

Fenerbahçe Başkan Ali Koç, gündeme dair konuları değerlendirmek için bugün bir  basın toplantısı düzenledi.

Çok sert açıklamalarda bulunan Ali Koç;  "2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız. Siz ne yaparsanız yapın. Hatta Fenerium''daki ürünlerimizde şimdiden başlıyoruz." dedi...

Galatasaray''ın taraftar grubu Ultraslan''dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç''a yanıt geldi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yayınlayan Ultraslan şu ifadeleri kullandı:

"Başkan olduğu günden beri yaşadığı dev başarısızlıklara bir sezon daha ekleyen YALI ÇOCUĞU düzenlediği basın toplantısında yaklaşık 1 saatten fazla ağlayarak başarısız kariyerine yeni bir rekor daha ekledi ve yolduğu kazlarına yeni hayaller sattı.

427 gündür 28 şampiyonluk başvurusuna cevap alamadıkları için ağlayan ve tehditler savuran BAŞARISIZ YALI ÇOCUĞU Fetö taktikleri uygulayarak ülkede GALATASARAY ve Fenerbahçe üzerinden iç karışıklığa kadar götürebilecek sinir uçlarıyla oynamaya devam ediyor.

Bu tehditleri ve tehlikeyi görüp önlem alacak kimse yok mu? 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun nerede?

GAYRİMEŞRU taleplerini, meşru zemine çekmek için tehditler savuran bu zat, milyonların hayatını ortaya koyduğu bir ortamı, YALISINDA OYUNCAKLARLA OYNADIĞI OYUN ODASI zannediyor.

Taleplerinin haksız hukuksuz olduğunu ve ne sahada ne de yargıda kazanamayacağını bildiğinden formasına GAYRİMEŞRU 5 yıldız koyacağını duyuran BAŞARISIZ YALI ÇOCUĞUNA tavsiyemiz;

Haftasonu oynayacağınız Baba-Oğul takımlarınızı birleştirin 3 değil 5 değil TAM 6 YILDIZINIZ olsun.

1959 Öncesi Safsatanız ve ağlamalarınız son bulsun!"

İlgili Haberler