Ümit Özat'tan Fenerbahçe'ye hoca önerisi

Ümit Özat'tan Fenerbahçe'ye hoca önerisi
Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen teknik direktörlük görevi için bir öneride sarı lacivertlilerin eski kaptanı Ümit Özat'tan geldi. Özat, hoca tavsiyesini sosyal medyadan duyurdu.

Fatih Terim ve Sergen Yalçın ile yarışacak tek yerli teknik direktör

Hürriyet''te yer alan habere göre, yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Fenerbahçe’de teknik direktör konusunda yaşanan belirsizlik sürüyor. Birçok hocaya teklif götüren Kanarya''ya bir öneri de Ümit Özat sundu.

HİKMET KARAMAN''I ÖNERDİ

Bir dönem sarı-lacivertli formayı giyen ve takım kaptanlığı da yapan teknik adam Ümit Özat ise kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Hikmet Karaman’ın teknik direktörlüğe getirilmesi gerektiğini savundu.

"TERİM VE YALÇIN İLE YARIŞACAK TEK YERLİ TEKNİK DİREKTÖR"

Özat, yaptığı paylaşımlarda, "Futbol çok enteresan. Makedonya milli takımı bir dönem Hikmet Karaman''a teklifte bulunuyor. Bir aracı vasıtasıyla bu olaya şahidim. Fenerbahçe de Makedonya milli takımın hocasını göreve getirmek istiyormuş. Ama Hikmet hoca burada gözlerinin önünde kimse onu görmüyor. Hikmet Karaman Fenerbahçe''de hoca olsun. Fatih Terim ve Sergen Yalçın ile yarışacak bana göre tek yerli teknik direktör" cümlelerini kullandı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Fenerbahçe’de teknik direktör konusu belirsizliğini koruyor. Başkan Ali Koç’un "Pazartesi günü yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" demecinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar heyecanlanmıştı. Sonrasında bir açıklama daha yapan kulüp, birkaç gün içinde yeni hocalarını açıklayacağını ifade etmişti.

Marco Silva, Paulo Fonseca, Nuno Santo, Benitez, Favre, Bielsa, Joachim Löw, Zlatko Dalic, Luiz Castro, Slaven Bilic, Paulo Sousa, Igor Angelovski, Ralf Ragnick, Daum, Villas Boas, Vladimir Petkovic ve Nenad Bjelica adı Fenerbahçe ile anılan isimler oldu.

İlgili Haberler