Faik Öztrak, CHP'nin 10 adımlı krizden çıkış planını açıkladı. ''Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok'' dedi

Faik Öztrak, CHP'nin 10 adımlı krizden çıkış planını açıkladı. ''Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok'' dedi
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK gündemi hakkında yaptığı açıklamada Isparta'daki elektrik krizinde ve yurttaşların mağduriyetlerinde sorumlular için gerekenin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

ANKA - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK gündemi hakkında açıklama yapıyor.

Faik Öztrak''ın açıklamaları şöyle oldu:

Bugün, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi başladı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize, sağlıklı, huzurlu, başarılı bir dönem diliyoruz.

Bugün toplantımızın gündeminde; kaçak Saray sakini ve şürekâsının, milletimize maliyeti her gün biraz daha ağırlaşan, beceriksizliği ve kifayetsizliği vardı.

ELEKTRİK FATURALARINA FAHİŞ ZAM 

Ülkemiz bu liyakatsiz ellerde, Yönetilmiyor, oradan oraya savruluyor. “Türkiye’nin Gül Diyarı” Isparta ilimize, Dört gün süreyle elektrik veremediler. Gerekçesini açıklayamadıkları fahiş zamlarla Adeta zulme dönüşen elektrik faturaları ise Milletimizi çarpıyor.

Dolar artıyor, akaryakıt fiyatları artıyor. Dolar düşüyor, akaryakıt fiyatları yine artıyor. Sebze ve meyve fiyatları arşı alaya çıktı. Vatandaş pazara gitmez oldu. Pazarcı tezgâh açamıyor. Vatandaşımız ucuz ekmek kuyruklarında, mehtap seyreder hale geldi.

Mutfaklarımızdaki boş tencerelerin tangırtısı ise Artık Fizan’dan duyuluyor. Kaçak Saray, Enflasyon canavarını besleyip büyütüyor. Hayat pahalılığı milletimizi ezip geçiyor. 

ISPARTA''DA ELEKTRİK KRİZİ 

Peygamberimiz, “Emanetehline verilmediğinde, Kıyameti bekle” buyurmuş. Kaçak Sarayın şahsım yönetiminde geçen, 3 yıl 6 ay 28 gün boyunca bu gerçeği her gün yaşadık. Milletimize kıyameti, yaşarken gösterdiler. 2022 Türkiye’sinde, Suriye’deki İdlib’e kesintisiz elektrik verenler, 450 bin nüfuslu Isparta’mıza, dört gün elektrik veremediler.

Bu ülkenin on binlerce köyüne elektrik götüren Rahmetli Demirel’in memleketinde dört gün elektriği kestiler. “Aya gideceğiz” diye hava atanlar, dört gün boyunca Isparta’ya gidemedi.

İdlib’de yaptıkları bahçeli villaları incelemek için Suriye’ye kadar giden atanmış İçişleri Bakanı,Rahmetli Demirel’in memleketi Isparta’ya gidemedi. Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Akın, Gülizar Biçer Karaca ve milletvekili arkadaşlarımız bölgedeydi.
 

İlgili Haberler